up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Suunto

Suunto Compass Case With Inner Parts

plus
  • Play videoSuunto Compass Case With Inner Parts
  • Suunto Compass Case With Inner Parts

Suunto Compass Case With Inner Parts

Tuotekuvaus Suunto Compass Case With Inner Parts

Tämä kompassi kotelo sopii 30 kpl Suunto 10 kompassit, niiden ohjeet sekä opetusta kompassin. Kompassi on valmistettu punaisesta muovista.Tekniset tiedot:


Mitat: 390 x 310 x 95 mm

Mitat: 15.35 x 12.2 x 3.74 "


Jos etsit juoksu ja triatlonvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu runnerinn:aan. Suunto:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla juoksu ja triatlontuotteilla on täysi Suunto:n takaama takuu. Valitse yksi Juoksuvarusteet kategorioista ja tutustu laajaan Juoksuvarusteet tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Suunto Compass Case With Inner Parts on paras tuote juoksu ja triatlontavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Suunto Compass Case With Inner Parts

Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up