up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sport HG

Sport HG Compressive Short Leggings

plus
  • Play videoSport HG Compressive Short Leggings
  • Sport HG Compressive Short Leggings

Sport HG Compressive Short Leggings

Tuotekuvaus Sport HG Compressive Short Leggings

Puristuslujuus nyrkkeilijä housut unisex. Kanssa Climatherm lämmönsäätely teknologian ja valmistettu ilman saumoja maksimaalisen mukavuuden. Kangas on allergiatestattu, imee hikeä ja haihtuu nopeasti. Se poistaa kaikenlaisia ​​haju. Urheilija on aina pidettävä kuivina, puhtaina ja parhaaseen lämpötilassa. Kanssa Differenciál puristuslujuus järjestelmän parantamiseksi verenkiertoa. Hiilikuitu: se poistaa staattisen sähkön ja vähentää lihasten maksuja. Tämä on hyödyllistä vähentää maitohapon ja välttää riskejä vammoja ja kantoja. Recovery lyhenevät liikaa.

Tervetuloa Sport HG Compressive Short Leggings erikoistarjoukseemme. runnerinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia juoksu ja triatlonvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa juoksu ja triatlontuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Alusasut.

Ominaisuudet Sport HG Compressive Short Leggings

Pituus
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up