up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

SIS

SIS Rego Protein Bar 55gr x 20 Units

plus
  • Play videoSIS Rego Protein Bar 55gr x 20 Units
  • SIS Rego Protein Bar 55gr x 20 Units

SIS Rego Protein Bar 55gr x 20 Units

Tuotekuvaus SIS Rego Protein Bar 55gr x 20 Units

Proteiinipitoista kaava edistää koulutusta, sopeutumista ja hyödyntämistä:


Jokainen palkki sisältää 20 grammaa helposti sulavaa proteiinia

Laadukas sekoitus hera, kaseiini ja soijaproteiini

Edistää rakentaa lihaksen harjoittelun jälkeen

Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa

Sisältää Tenavat, maito, soija, gluteeni


Tietoja SiS REGO Protein Bar:


SiS REGO Proteiinipatukat sisältävät sekoitus helposti sulavia proteiineja (20 grammaa proteiinia bar) muodossa hera, kaseiini ja soija proteiinia. Urheilu tiedemiehet yhä tunnustavat, että on tärkeää kuluttaa proteiinin lähellä koulutustilaisuuksia (eli ennen tai jälkeen koulutuksen), jotta voidaan maksimoida miten lihakset sopeutua koulutukseen. Tärkeys proteiinin usein unohdetaan kestävyysliikkujalle ja tästä syystä SiS REGO proteiinipatukat antaa sopiva määrä laadukasta proteiinia ennen tai välittömästi lähettää harjoituksen.


Edut SiS REGO Protein Bar:


Sopeutuminen vaatimuksiin kestävyysharjoittelulle helpottaa lisääntynyt lihasten proteiinisynteesiä, jolloin uusia proteiineja (kuten entsyymit osallistuvat energian tuotantoon ja proteiineja, jotka antavat lihasrakenne) tehdään meidän lihaksia tuntien ja päivien kunkin harjoituksen jälkeen. Sellaisenaan, lihas tulee kunnostaa, niin että se voi paremmin kestää fyysiset vaatimukset, jotka on sijoitettu sen päälle seuraavalla harjoituksen. Optimaalisen proteiinisynteesiä tapahtuu, on ratkaisevan tärkeää, että kulutamme laadukasta proteiinia, koska proteiini sisältää rakennuspalikat (tunnetaan aminohapot) tehdä uusia proteiineja. Tästä syystä, SiS REGO proteiinipatukat sisältävät sekoitus helposti sulavia proteiineja muodossa hera, kaseiini ja soijaproteiini. Tämä sekoitus laadukkaita proteiineja toimii laukaista edistää prosessia proteiinisynteesiä.


Suositeltu käyttö:


Kuluttaa yksi tanko 30 60 minuuttia ennen harjoitusta ja / tai välittömästi lähettää harjoituksen. SiS REGO Proteiini palkit voidaan myös käyttää koko päivän aterioiden välillä (kuten puolivälissä aamulla ja puolivälissä iltapäivällä välipaloja) tarjota kätevä tapa lisätä päivittäisen proteiinin saanti.


Nutritional Information:


Tyypilliset arvot:

Energia: 39kj / 223kcal

Proteiini: 20g

Hiilihydraatti: 21g

josta sokereita: 18g

Rasva: 6,4 g

josta tyydyttyneitä: 3,3 g

Kuitu: 0,4 g

Natrium: 0,1 g


Pidätkö SIS Rego Protein Bar 55gr x 20 Units tuotteesta? Käy juoksu ja triatlon verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Ravitsemustuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki juoksu ja triatlontuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Ravitsemus valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet SIS Rego Protein Bar 55gr x 20 Units

Väri
Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up