up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sigma
360

Sigma ID Tri Watch

Sigma ID Tri Watch

Sigma ID Tri Watch

Sigma ID Tri Watch

Sigma ID Tri Watch

Sigma ID Tri Watch

Sigma ID Tri Watch

Sigma ID Tri Watch

Sigma ID Tri Watch

Sigma ID Tri Watch

plus
 • 360Sigma ID Tri Watch
 • Play videoSigma ID Tri Watch
 • Sigma ID Tri Watch
 • Sigma ID Tri Watch
 • Sigma ID Tri Watch
 • Sigma ID Tri Watch
 • Sigma ID Tri Watch
 • Sigma ID Tri Watch
 • Sigma ID Tri Watch
 • Sigma ID Tri Watch
 • Sigma ID Tri Watch
 • Sigma ID Tri Watch

Sigma ID Tri Watch

Tuotekuvaus Sigma ID Tri Watch

ID.TRI: n avulla SIGMA SPORT tarjoaa triatleeteille innovatiivisen urheilukellon harjoitteluun ja kilpailuun. Sekä triatlonin aloittelijat että edistyneet käyttäjät hyötyvät yksinkertaisesta, intuitiivisesta käytöstä sekä älykkäistä toiminnoista ja erityislisävarusteista. Bluetooth Smart, ANT + ja USB-liitännän ansiosta iD.TRI voidaan yhdistää älypuhelimen, tietokoneen ja ulkoisten antureiden kanssa. Lisäksi aktiivisuuden seurannan ja nukkumisen analysointiominaisuuksien ansiosta iD.TRI ei ole vain luotettava kumppani triatlonissa, vaan myös todistaa itsensä arjessa.

kohokohtia:

Älykäs harjoituskello

Erityisten algoritmien ansiosta iD.TRI: n hienostunut koulutusjärjestelmä mittaa kaikkia triatleeteille tärkeitä kurinalaiskohtaisia arvoja. Urheiluprofiilien asetuksia ja harjoitusnäkymiä voidaan mukauttaa triatlonkellossa. Samoin henkilökohtaiset kohdevyöhykkeet ja harjoitukset voidaan asettaa useiden parametrien perusteella, jotka voidaan arvioida ja analysoida SIGMA-tietomaailman avulla.

Yksilöllinen kilpailusuunnittelu

ID.TRI: hen on integroitu kilpailutila, jotta triatleetit voivat optimaalisesti valmistautua kilpailuihinsa ja suorittaa ne ilman stressiä. Kilpailosuunnittelijassa alojen järjestys voidaan valita vapaasti, jotta yhteisten etäisyyksien lisäksi voidaan luoda myös muita kilpailuja, kuten duatlonit. Kilpailun aikana triatlonkello tallentaa koko vaihtoajan. Triatlonisti voi halutessaan asettaa myös ruoka- tai juomahälytyksen etäisyyden tai ajan perusteella.

Yksinkertainen käyttö ja urheilullinen muotoilu

Yksinkertainen valikkorakenne ja hallinta neljällä painikkeella yksinkertaistavat iD.TRI: n toimintaa. Ohut muotoilunsa ansiosta urheilukello sopii jokaisen märkäpuvun alle ja on 5 ATM: n vedenpitävän ominaisuuden vuoksi ihanteellinen uimiseen. Lisäksi GPS-triatlonkellossa on korkealaatuisia materiaaleja ja värikkäitä, vaihdettavia silikonirenttihihnoja.

SnapOn pyöräteline

SnapOn Bike Mount, älykäs ohjaustangon kiinnike on erittäin hyödyllinen triathleteille. Tämän vempaimen avulla kellot voidaan kiinnittää nopeasti ja helposti ohjaustankoon, jopa triatlonkilpailuissa, ja siten seurata kaikkia tärkeitä arvoja pyöräilyn aikana.

Älykäs valo- ja törmäyshälytys

ID.TRI tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia erityiseen urheilukokemukseen. Urheilukellon Smart Light virtaviivaistaa triatlonharjoittelua innovatiivisella tavalla tukemalla kohdevyöhykeharjoittelua valosignaaleilla ja näyttämällä vuorotellen käännösohjeet ja älykkäät ilmoitukset. Kolarihälytys lisää turvallisuutta koulutuksen aikana, koska pudotuksen tai kaatumisen tapauksessa hätäyhteyteen ilmoitetaan tekstiviestillä.

Navigointi ranteessa

Jotta käyttäjä voi aina saapua haluttuun määränpäähänsä, iD.TRI navigoi radan navigoinnin ja suositun vaellus- ja pyöräilyreitin sovelluksen kautta komootista. Raitoja voidaan ladata GPS-triatlonkellossa tavalliseen tapaan DATA CENTER- tai SIGMA LINK -sovelluksen kautta. Kun navigoit komoot-palvelun kautta, käännökset-ohjeet näkyvät suoraan kellonäytössä, älypuhelin voi kuitenkin pysyä taskussa.

SIGMA LINK -sovellus ja tietokeskus

ID.TRI kommunikoi nopeasti ja helposti PC: n ja älypuhelimen kanssa USB-liitännän ja Bluetooth Smart -sovelluksen avulla. Triatleeteille on saatavana ilmainen SIGMA-ohjelmistomaailma DATA CENTER: n ja LINK-sovelluksen avulla harjoittelunäkymien konfigurointiin sekä datan ammattimaiseen arviointiin ja analysointiin.

Ominaisuudet:

4 Mukautettuja urheiluprofiileja

GPS

Älykäs valo

Kaatumisvaroitus

Seuraa ja komoot -navigointia

Kohdealueen koulutus

6 harjoitusnäkymää jopa 3 arvolla

Nykyinen / keskim. / Enimmäismäärä syke

Ilmanpaineen korkeuden mittaus

Säätrendit

Henkilökohtainen paras

Kytkentä ulkoisiin antureihin kautta

Bluetooth Smart ja ANT + *

Älykkäät ilmoitukset

Aktiviteetin seuranta, mukaan lukien unenalyysi

.FIT-tiedostomuoto

Yksityiskohtainen koulutusarviointi LINK-sovelluksen ja tietokeskuksen kautta

Kilpailutila ja suunnittelija

Erityiset algoritmit uintiin, pyöräilyyn ja juoksuun

Harjoitustoiminto

Korkean resoluution näyttö

Ranteeseen perustuva syke

Vesitiivis 5 ATM: iin asti

SnapOn pyöräteline

Mineraalilasi

Uudelleenladattava akku

Vaihdettava silikoniranneke

3 kellotaulua

Sisältö ja tarvikkeet:

Peruslähetys: iD.TRI, latauskaapeli ja SnapOn Bike Mount.


Onko Sigma ID Tri Watch etsimäsi tuote? runnerinn:sta löydät kaikenlaisia Rannekellottuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Sigma on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet juoksu ja triatlonverkkokaupasta.

Ominaisuudet Sigma ID Tri Watch

Asiakasarvostelut ja kysymykset (9)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

İnterval antremanlarda lap özelliği varmi

-

İnterval antremani da lap özelliği varmı acaba

asiantuntijamme vastaavat

Hei! Sen avulla voit luoda harjoituksia kolmella eri tavalla Sigma-datakeskuksen, Sigma Link -sovelluksen ja kolmansien osapuolien, kuten Trainingpeaksin, kautta. Kiitos kysymyksestäsi!

Strava

-

Onko mahdollista synkronoida stravan kanssa?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, tietoja voidaan viedä suoraan Sigman datakeskuksesta Stravaan. Kiitos kysymyksestäsi

Paras valinta

-

Epäilemättä paras valinta !! Mukava, intuitiivinen, yhteensopiva kaikkien lisävarusteiden kanssa, mukaan lukien potentiometri, nopeusmittari ... Lisäksi SigmaLink-sovelluksella voit helposti muistaa ja suunnitella kaikki rutiinisi! Älä epäröi ostaa sitä !!

Pyyntö

-

Sigma iD Tri Haluaisin ostaa, mutta halusin tietää, onko mahdollista vastata puheluihin suoraan kellosta, kun olen polkupyörällä ja reppussa olevassa solussa, jos minulle soitetaan, siihen voidaan vastata!

asiantuntijamme vastaavat

Hei, puheluihin ei voida vastata suoraan Sigma iD Tri -kellolla.
Terveiset.

Suosittelen sitä keskipitkille matkoille

-

Sain tämän mallin muutama kuukausi sitten, kun se ilmestyi, juuri ennen Alicanten triatlonia. Se on yhteensopiva kaikenlaisten antureiden kanssa (pulssi, vaikka sitä käytetään myös ranteessa, nopeus / poljinnopeus, potentiometrit jne.), Ja ennen kaikkea se on erittäin ohut ja kevyt. Se ei paina mitään, et tiedä kantavasi sitä. Yksi toiminnoista, joista pidän eniten siitä, mitä se kantaa, on älykäs valo: Harjoitan kilpailua usein jalka yöllä, kun lapset nukkuvat, ja jos minun on tehtävä intervalliharjoittelu, se on erittäin mukava: välillä värähtely ja valo on siellä, en tarvitse mitään muuta. Vaiheen suorittamisen jälkeen se värähtelee ja valo toimii kuin liikennevalo: jos menet nopeuden alapuolelle tai tavoitepulssiin, se muuttuu siniseksi, jos menet minne sinun täytyy mennä, se muuttuu vihreäksi ja jos ohitat, se muuttuu punaiseksi. Joten ei tarvitse katsoa näyttöä, vain valon heijastus kertoo jo menestyksestä ja auttaa sinua. Ja uima-altaassa sama (uima-altaan pulssi lukee sen hyvin). Joten erittäin onnellinen, ja kilpailutila menee hyvin, tallenna muutokset jne. Ainoa, mutta se olisi akunkesto: kaiken ollessa päällä en usko, että se kestää yli 8 tuntia, joten kannattaa korkeintaan tehdä puolet (minulla on paljon). Jos etsit jotain pikaviestin tekemistä, siirry suuremmalle alueelle. Mutta muille kuolevaisille täydellinen.

Erittäin mukava . mitä tarvitsin.

-

Rannekello on erittäin mukava ja kevyt. En ole vielä määrittänyt kaikkea 100-prosenttisesti, mutta SIGMA LINK -sovelluksesta on melko intuitiivista määrittää näytöt ja grafiikat, jotka haluan nähdä jokaisessa urheiluprofiilissa. Vaikka numerokenttien numerot ovat pieniä, se näyttää hyvältä ja grafiikka on erittäin hyvä. Mutta EYE: Päivittääksesi versiot sinun on tehtävä se PC: ltä, sitä ei voi tehdä matkapuhelimella. Satunnaisesti yhdistin sen tietokoneeseen USB: n kautta, SIGMA DATACENTER -sovelluksella, ja se hyppäsi nopeasti, että päivitys oli saatavana. Sitten olen nähnyt, että tämä voidaan tehdä vain tietokoneelta, joten älä luota sovellukseen, joka on voimassa kaikessa paitsi päivityksessä. Toinen kannattava kohta on sen sisältämä pyörätuki, se sopii minulle erittäin hyvin ja kiinnittyy nopeasti. Triatlonin tekemisen lisäksi mahdollisuuden katsella rataa esimerkiksi maastopyörällä, mahdollisuus ladata raita ja seurata sitä on minulle suuri! Nyt kesällä yritän käyttää sitä liittymään uinti- ja pyöräilytapoihin, mikä on mitä treenin eniten. Aion perustaa yhdistelmätoiminnan kilpailutilassa. Ja mitä aion käyttää eniten (en vieläkään pysty), on uimatila, aikaisemmin käymäni kello ei mitannut tarkkaan aktiviteettia, koska se laskettiin vain GPS: n avulla ja sisätiloissa sijaitsevassa urheilukeskuksessa GPS ei toiminut ... Olen nähnyt, että voit määrittää sen sisä- tai ulkouimiseen, jopa viime hetkellä, pikanäppäimen avulla, joka vie sinut. Lisäksi olen lukenut, että ranteessa käytetty pulssi-anturi ei mene kokonaan huonosti veden alla, jos painat sitä oikein, joten vaikka pyörällä tai juoksessani panen rintahihnan, menen uima-altaisiin että meillä olisi myös se plus. Olen iloinen ostosta.

Arvostelu

-

Se on erittäin hyvä kello kaikilla mukavuuksilla erittäin alhaisin kustannuksin. Ehdotan ehdottomasti muille ostaa sitä. Ainoa haittapuoli on se, että sen näyttö on pieni ja vie aikaa löytää lukemat niiltä, joilla on huono näkökyky

Sigma id.tri

-

Upea katsella! Ja hyvä hinta! Ostan ehdottomasti sen uudelleen ja suosittelen sitä kaikille, jotka alkavat triatlonilla tai SwimRunilla. Mutta jopa ilman sitä, se on erittäin hyödyllinen työkalu säännöllisille uimareille (mukaan lukien avovesi) ja juoksijoille. Se ei riitä kunnianhimoisiin pyöräilijöihin tai pyöräpakkaajiin. (Käytän iPhonea Komootin kanssa matkoilleni.) Ohjeet (myös verkossa) eivät selitä kaikkia yksityiskohtia. Koska kaikki on melko selvää, sen kokeilu on hienoa.

Erittäin hyvä tuote

-

Erittäin tyydyttävä vastine rahalle. Tiedot ovat erittäin tarkkoja. Vertailin edelliseen GPS-kelloni ja strava-sovellukseni. Kellon tietojen luettavuus on erittäin keskimääräinen, koska näyttö on hyvin pieni. Mutta itse asiassa tutkimme tietoja etenkin älypuhelimeen asennetussa sigma-sovelluksessa. Joten ei iso juttu. Puheluista, sähköposteista tai pikaviesteistä ilmoittaminen toimii erittäin hyvin. Ole kuitenkin varovainen, että olet aktivoinut sovelluksen kellon synkronointiin. Muuten se ei toimi. Liitetään helposti strava-tiliini syöttämään toimintaraportteja. Ei testattu uinnissa. Melko hassu lämpötila. Erittäin hyvä tuote yleisesti. Olisin kuitenkin halunnut suuremman näytön. Arvostan suuresti mahdollisuutta nimetä hätänumero pudotuksen yhteydessä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up