up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sigma
360

Sigma ID Tri Pack Watch

Sigma ID Tri Pack Watch

Sigma ID Tri Pack Watch

Sigma ID Tri Pack Watch

Sigma ID Tri Pack Watch

Sigma ID Tri Pack Watch

Sigma ID Tri Pack Watch

Sigma ID Tri Pack Watch

Sigma ID Tri Pack Watch

Sigma ID Tri Pack Watch

plus
 • 360Sigma ID Tri Pack Watch
 • Play videoSigma ID Tri Pack Watch
 • Sigma ID Tri Pack Watch
 • Sigma ID Tri Pack Watch
 • Sigma ID Tri Pack Watch
 • Sigma ID Tri Pack Watch
 • Sigma ID Tri Pack Watch
 • Sigma ID Tri Pack Watch
 • Sigma ID Tri Pack Watch
 • Sigma ID Tri Pack Watch
 • Sigma ID Tri Pack Watch
 • Sigma ID Tri Pack Watch

Sigma ID Tri Pack Watch

Tuotekuvaus Sigma ID Tri Pack Watch

ID.TRI: n avulla SIGMA SPORT tarjoaa triatleeteille innovatiivisen urheilukellon harjoitteluun ja kilpailuun. Sekä triatlonin aloittelijat että edistyneet käyttäjät hyötyvät yksinkertaisesta, intuitiivisesta käytöstä sekä älykkäistä toiminnoista ja erityislisävarusteista. Bluetooth Smart, ANT + ja USB-liitännän ansiosta iD.TRI voidaan yhdistää älypuhelimen, tietokoneen ja ulkoisten antureiden kanssa. Lisäksi aktiivisuuden seurannan ja nukkumisen analysointiominaisuuksien ansiosta iD.TRI ei ole vain luotettava kumppani triatlonissa, vaan myös todistaa itsensä arjessa.

kohokohtia:

Älykäs harjoituskello

Erityisten algoritmien ansiosta iD.TRI: n hienostunut koulutusjärjestelmä mittaa kaikkia triatleeteille tärkeitä kurinalaiskohtaisia arvoja. Urheiluprofiilien asetuksia ja harjoitusnäkymiä voidaan mukauttaa triatlonkellossa. Samoin henkilökohtaiset kohdevyöhykkeet ja harjoitukset voidaan asettaa useiden parametrien perusteella, jotka voidaan arvioida ja analysoida SIGMA-tietomaailman avulla.

Yksilöllinen kilpailusuunnittelu

ID.TRI: hen on integroitu kilpailutila, jotta triatleetit voivat optimaalisesti valmistautua kilpailuihinsa ja suorittaa ne ilman stressiä. Kilpailosuunnittelijassa alojen järjestys voidaan valita vapaasti, jotta yhteisten etäisyyksien lisäksi voidaan luoda myös muita kilpailuja, kuten duatlonit. Kilpailun aikana triatlonkello tallentaa koko vaihtoajan. Triatlonisti voi halutessaan asettaa myös ruoka- tai juomahälytyksen etäisyyden tai ajan perusteella.

Yksinkertainen käyttö ja urheilullinen muotoilu

Yksinkertainen valikkorakenne ja hallinta neljällä painikkeella yksinkertaistavat iD.TRI: n toimintaa. Ohut muotoilunsa ansiosta urheilukello sopii jokaisen märkäpuvun alle ja on 5 ATM: n vedenpitävän ominaisuuden vuoksi ihanteellinen uimiseen. Lisäksi GPS-triatlonkellossa on korkealaatuisia materiaaleja ja värikkäitä, vaihdettavia silikonirenttihihnoja.

SnapOn pyöräteline

SnapOn Bike Mount, älykäs ohjaustangon kiinnike on erittäin hyödyllinen triathleteille. Tämän vempaimen avulla kellot voidaan kiinnittää nopeasti ja helposti ohjaustankoon, jopa triatlonkilpailuissa, ja siten seurata kaikkia tärkeitä arvoja pyöräilyn aikana.

Älykäs valo- ja törmäyshälytys

ID.TRI tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia erityiseen urheilukokemukseen. Urheilukellon Smart Light virtaviivaistaa triatlonharjoittelua innovatiivisella tavalla tukemalla kohdevyöhykeharjoittelua valosignaaleilla ja näyttämällä vuorotellen käännösohjeet ja älykkäät ilmoitukset. Kolarihälytys lisää turvallisuutta koulutuksen aikana, koska pudotuksen tai kaatumisen tapauksessa hätäyhteyteen ilmoitetaan tekstiviestillä.

Navigointi ranteessa

Jotta käyttäjä voi aina saapua haluttuun määränpäähänsä, iD.TRI navigoi radan navigoinnin ja suositun vaellus- ja pyöräilyreitin sovelluksen kautta komootista. Raitoja voidaan ladata GPS-triatlonkellossa tavalliseen tapaan DATA CENTER- tai SIGMA LINK -sovelluksen kautta. Kun navigoit komoot-palvelun kautta, käännökset-ohjeet näkyvät suoraan kellonäytössä, älypuhelin voi kuitenkin pysyä taskussa.

SIGMA LINK -sovellus ja tietokeskus

ID.TRI kommunikoi nopeasti ja helposti PC: n ja älypuhelimen kanssa USB-liitännän ja Bluetooth Smart -sovelluksen avulla. Triatleeteille on saatavana ilmainen SIGMA-ohjelmistomaailma DATA CENTER: n ja LINK-sovelluksen avulla harjoittelunäkymien konfigurointiin sekä datan ammattimaiseen arviointiin ja analysointiin.

Ominaisuudet:

4 Mukautettuja urheiluprofiileja

GPS

Älykäs valo

Kaatumisvaroitus

Seuraa ja komoot -navigointia

Kohdealueen koulutus

6 harjoitusnäkymää jopa 3 arvolla

Nykyinen / keskim. / Enimmäismäärä syke

Ilmanpaineen korkeuden mittaus

Säätrendit

Henkilökohtainen paras

Kytkentä ulkoisiin antureihin kautta

Bluetooth Smart ja ANT + *

Älykkäät ilmoitukset

Aktiviteetin seuranta, mukaan lukien unenalyysi

.FIT-tiedostomuoto

Yksityiskohtainen koulutusarviointi LINK-sovelluksen ja tietokeskuksen kautta

Kilpailutila ja suunnittelija

Erityiset algoritmit uintiin, pyöräilyyn ja juoksuun

Harjoitustoiminto

Korkean resoluution näyttö

Ranteeseen perustuva syke

Vesitiivis 5 ATM: iin asti

SnapOn pyöräteline

Mineraalilasi

Uudelleenladattava akku

Vaihdettava silikoniranneke

3 kellotaulua

Sisältö ja tarvikkeet:

Sarjan toimitussisältö: iD.TRI, latauskaapeli, SnapOn pyöräteline, R1 BLUE COMFORTEX + tekstiilirintaremmi mukana. R1 sininen lähetin ja R2 DUO COMBO nopeus- ja poljinnopeuslähetin.


Haluatko ostaa Sigma ID Tri Pack Watch:n? Olet oikeassa paikassa! runnerinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Rannekellot malleja. Tutustu nyt uusiin Elektroniikka tarjouksiimme runnerinn:ssa. Näitä Sigma-merkkisiä Rannekellot tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Sigma ID Tri Pack Watch

Asiakasarvostelut ja kysymykset (8)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Tilaus vastaanotettu

-

Sydämellinen tervehdys. Urheilukello on vastaanotettu määritetyllä tavalla; kaikki tähän mennessä hyvin. Kiitos.

Arvostelu

-

Hyvä katsella upeilla ominaisuuksilla.

Kierros

-

Hei ! Menen pyörällä ja juoksenn jalka, jopa pitkiä matkoja. Halusin tietää, onko hänellä LAP-pisteitä jakaaksesi harjoituksia. Kiitos Andrea

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kyllä, siinä on kierrostoiminto.
Terveiset.

Suosittelen id.tri-asetusta

-

Harjoitan triatlonia ja vietin paljon aikaa tutkimukselle päättääkseni, pitäisikö minun ostaa tämä kello. Koska se on uusi, arvosteluja ei ollut niin paljon. Otin riskin, ostin sen ja olen erittäin tyytyväinen. Se saapui Brasiliaan 20 päivässä (ennätys!), Eikä minua verotettu. Olen jo testannut ulkona juoksemisen ja maastopyöräilyn. Sen jälkeen, mitä olen testannut tähän mennessä: GPS kesti jonkin aikaa (1/2 minuuttia) aloittaakseen, mutta tarkat, anturit (poljinnopeus, nopeus, sydän) tarkkoja, voit valita tiedot, joita haluat katsella kellolla (rakastan sitä!) Ja erittäin hyvä sovellus. En ole vielä testannut uintia pandemian tai intervalliharjoituksen takia. Toistaiseksi olen menettänyt vain kaksi kohtaa: ilmaisen ajastimen ja selittävät asiakirjat. Minun piti lähteä etsimään tietoja toiseen nurkkaan ymmärtääksesi miten se toimi. Pitkien testien suorittajien tulee arvioida onko akun käyttöikä riittävä. Erittäin tyytyväinen, kiitos BikeInn ja Sigma.

Sigma tri

-

Nopea toimitus huolellisella pakkauksella. Ensimmäinen kytketty kelloni, jota käytän, se on hyvin yksinkertainen ja intuitiivinen, gps on tarkempi kuin puhelimeni. Lantiovyö ei tunne käyttöä. Minun on vielä testattava pyöräanturit ja uinti. Tyytyväinen kauppaan ja sivustoon. Kiitos !

Hyvä katsella, mutta ...

-

Sarja on hyvä, kello myös, paljon voidaan konfiguroida ... Mutta kellalla on paljon vaikeuksia saada GPS-signaalia ... Vanha TomTom-juoksijani tekee sen paljon nopeammin ja paljon paremmin ... Joskus se vie 10-15 minuuttia GPS SIG AL: n saamiseksi ... joten olet jo tehnyt 3 km, kun saat signaalin. Joskus päätät 10 tai 15 km: n juoksusi ilman GPS-signaalin vastaanottamista ... Synchro sovelluksen kanssa ei tee mitään ... Vain fyysinen synkronointi kannettavan tietokoneen ja kaapelin kanssa auttaa 2 tai 3 päivää ... Joten minä täytyy tehdä se kahdesti viikossa ... Ei todellakaan käyttäjäystävällinen ... Hyvin pettynyt siihen ... Minun olisi pitänyt lähettää se takaisin ensimmäistä kertaa, kun en pystynyt saamaan signaalia ... Florent

Sigma sport id.tri -sarja

-

Vain yläsarja, kaunis ja täydellinen. Käyttövalmis, joten asenna ja aseta puhelin henkilökohtaiseen mieltymykseesi. Kaikki nämä kohdat on järjestetty tällä tavalla. Eilen kaikki postissa ja tänään tein ensimmäisen ajomatkan 55 km. Paketti viivästyi hieman, mutta se on ymmärrettävää tällä hetkellä Coronan kanssa. Kaikki siististi pakattu, joten pakkaamisesta ei ole ongelmia. Minun neuvoni sinulle. Jos haluat jotain kaunista ja hyvää, osta tämä sarja Bikeinnistä !!

Sigma id tri

-

Vastaanotti tuotteen aikataulun mukaisesti. Kudos Tradeinn-tiimiin nopeudesta ja täsmällisyydestä. Tervehtii tuotetta, vain poistettu pakkauksesta. Kaikki ilmoitetut tavarat havaittiin siististi pakattuina ja ehjinä. Tuotteiden rekisteröinti, Bluetooth-yhteydet ja käyttöönotto olivat helppoa. Nyt itse kellosta. Hyödyt 1. Hyvä laatutyö 2. Hyvin yksinkertainen ja helppo käyttää. 3. Istuu kauniisti pienessä ranteessa, kuten minun. 4. Hihna on mukava, helppo irrottaa. 5. Neljä fyysistä painiketta ja ilman kosketusnäyttöä, mikä on hyvä asia urheilijoille. 6. ANT + -anturi yhteensopiva. 7. Barometrinen korkeusmittari 8. Kompassi 9. Tri-toiminnot, jotka voidaan helposti mukauttaa tapahtumakokoonpanon mukaan. 10. LED-valo alareunassa, joka hehkuu useissa tapauksissa, kuten ilmoituksissa, ennalta asetetuissa harjoitteluhälytyksissä 11. Kaatumisen havaitseminen ja hälytys Ja paljon muuta ... Miinukset 1. Pieni mustavalkoinen näyttö. 2. Ilmoitukset eivät katoa automaattisesti. 3. Hyvin yksinkertainen sovellusliittymä .. Ei kovin inspiroiva, toisin kuin Garmin. Ja luultavasti myös muutama. Tämä on vain ensimmäinen palaute. Kirjoitan lisää ensimmäisen triatlonini jälkeen 17. päivä. Kippis..

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up