up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Sigma

Sigma ID Go Watch

Sigma ID Go Watch

plus
  • Play videoSigma ID Go Watch
  • Sigma ID Go Watch
  • Sigma ID Go Watch

Sigma ID Go Watch

Tuotekuvaus Sigma ID Go Watch

Jos etsit kohtuuhintaista, helppokäyttöistä urheilukelloa sykkeillä, iD.GO on oikea valinta sinulle. ID.GO wil antaa EKG: n tarkan sykeinformaation kaikkiin toimintoihisi. Yksittäisten 3 toimintojen ja yhden suuren painikkeen avulla iD.GO on erittäin helppokäyttöinen. Kaikki arvot näkyvät yhdellä näytöllä suurilla, helposti luettavilla numeroilla. Ohut muotoilu ja neljä väriä mahdollistavat iD.GO sopii kaikille ranteille.

Hyvä sydämelle:

ID.GO on täydellinen työkalu ihmisille, joilla seurataan sykettä harjoittelun aikana. Se on erittäin helppokäyttöinen ja tarjoaa sinulle EKG-tarkkoja syketietoja.

Helppo muotoilu, suuri näyttö:

ID.GO: ssä on tyylikäs, kevyt muotoilu. Näyttö on suuri ja helppo lukea.


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään runnerinn:ssa, omassa juoksu ja triatlonvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Rannekellottuotteita suoraan Sigma:lta. Kysy meiltä lisää juoksu ja triatlontuotteista, kuten Sigma ID Go Watch, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Sigma ID Go Watch

Väri
Sukupuoli
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Onnellinen asiakas

-

Tilasin monta kertaa tästä yrityksestä ja kaikki on kunnossa. Pakettini ovat aina myöhässä, mutta syy on kotimaassani hidas. 5 tähteä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up