up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Scarpa
360

Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

plus
  • 360Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes
  • Play videoScarpa Spin Ultra Trail Running Shoes
  • Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes
  • Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes
  • Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes
  • Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Tuotekuvaus Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Spin Ultra on Scarpa-miesten maastojuoksukenkä, jota suositellaan, jos pidät haasteista. Tämä malli tarjoaa sinulle tarvitsemasi mukavuuden kivisessä maastossa. Yläosa sisältää verkkokankaan, joka suosii hikoilun poistumista pitämään ihosi kuivana pidempään. Se sisältää myös TPU-varvasuojuksen, joka suojaa sinua kolhuilta.

Jalkoihin kohdistuvien vaikutusten vähentämiseksi tässä versiossa on EVA-välipohja, joka suojaa sinua kuiduilta kiviltä. Vaelluskenkä antaa sinulle tarvitsemasi otteen tavallisessa maastossa, kiipeilyissä, lumessa ja sorassa.

Näiden miesten urheilukenkien rakenne sisältää tuotemerkin Vibram-pohjan, joka on valmistettu kumista, mutta jossa on suuret nastat, jotka luovat tarvittavan pidon estääkseen liukastumisen, ja ovat 1 mm ohuempia kuin perinteiset mallit. Sen sulkeminen on perinteinen, jossa on nauhoja ja korvakkeita, jotka ulottuvat sisäpohjaa pitkin. Versiota on saatavana eri kokoja ja värejä.

Spin Ultra on trail-juoksumalli huippujoukkoille ja myös harrastajille. Korkea suorituskyky, ketterä ja reagoiva, erinomainen pehmustus ja suojaus pitkiä matkoja ja laajennettuja harjoituksia varten. Erinomainen istuvuus, tarkka kiinnitys, poikkeuksellinen reagointi ja korkea pehmustustaso.

Tekniset tiedot:

YLÖS: Verkossa, jossa on sovelluksia lämmönkestävässä TPU-kalvossa, joka on integroitu iskunkestävään 3D-TPU-varpaan. Kieli on kevyt ja hengittävä kangas, jossa on tasku nauhoille. Ylä käärii jalkansa Sock Fit LW -rakennusjärjestelmän ansiosta, välttäen painepisteet ja varmistaa maksimaalisen mukavuuden ja tarkkuuden.

LACING: Kiinnitysjärjestelmä on integroitu ylempään.

SOLE: Velox LB Max -alusta, jonka välipohja on tiivistetyssä keskitiheydessä EVA, väliin sijoitettu matala tiheys EVA kantapäähän ja etuosaan, jotta varmistetaan mahdollisimman pehmeä ja ergonominen ESS-insertti vakauden varmistamiseksi. Vibram ® Litebase -teknologialla on se etu, että se pienentää ulkopohjan paksuutta herkkyyden ja suojan tasapainottamiseksi kivisillä maastoilla. Vibram ® Megagrip -yhdisteen ansiosta suuri tartunta ja veto kaikilla maastoilla; ulkopohja on 4 mm: n syvällä etäisyydellä varustetut korvakkeet, jotka helpottavat maapallon karkottamista kalliolle ja mutaiselle maastolle ja tekevät niistä tehokkaampia.

Paino: 270g


runnerinn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia juoksu ja triatlon tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes? Olet onnekas, sillä runnerinn:ssä, Miesten kengät katalogissa ja Maastojuoksu kategoriassa, tarjoamme muita juoksu ja triatlon tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Ominaisuudet Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Askellus
Drop
Väri
Jalkineen paino
Kengän leveys
Anturateknologia

Tecnologias Scarpa Spin Ultra Trail Running Shoes

Asiakasarvostelut ja kysymykset (18)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Lempikenkäni

-

Minulle ei ole parempia trail-tenniskenkiä, mukava ja erinomainen pito.

Täydellinen

-

Ne ovat erittäin mukavia ja tarkka koko

Peukut pystyyn. alkuun

-

Upea kenkä! Ensimmäisen kerran kun vedät sen päälle, huomaat mahtavan istuvuuden!

Ultra spin -kenkä

-

Kaunis kenkä, joka tarjoaa mukavuutta istuvuudessa ja erinomaisen otteen. Sopii kaiken tyyppiselle reitille.

Scarpa

-

paras mitä olen koskaan saanut. korkea laatu ja kestävyys, hyvä kivisessä maastossa, ne ovat kuin tossut kotona. erittäin mukava. Seuraavat ostamani ovat tältä merkiltä

Ultra spin -kenkä

-

Minulle on helppo sanoa, että se on erinomainen kenkä lyhyille matkoille ultraradoille, mukava, pehmustettu, mutta samalla tarkka, paras sekoitus niille, jotka eivät halua olla kolme tai neljä kenkää jokaiseen tarpeeseen ... se on kolmas pari, jonka ostan!

Erinomainen istuvuus ja pito

-

Istuvuus on tarkka, mukava, mutta jalka on edelleen tukeva. Mukava mutta reagoiva iskunvaimennus. Erinomainen pohja ... Vibram on markkinoiden huippu

Scarpa spin ultra

-

Erinomainen kenkä, jossa yhdistyvät dynaamisuus ja iskunvaimennus. Erittäin hyvä pito. Erittäin miellyttävä istuvuus. Kevyt. Erittäin kova piiskaava ongelma ulkopohjalta molemmille kengille. Erittäin ärsyttävää harjoittelusta yksin tai ryhmässä, koska 30 minuutin kuluttua se meluaa jokaisessa vaiheessa. Pyyntö sav. Odottaa paluuta.

Ultra spin -kenkä

-

Saavuin lauantaina, testasin sen sunnuntaina tuntemallani "sekoitetulla" reitillä Comojärven vuoristossa. He työskentelevät!

Erittäin kehräkenkä

-

Très mukava, huippuluokan accroche. Très tyydyttävä de mon achat après 150 km et 10000m de D +.

Scarpa

-

Yläkenkä kaikenlaiseen käyttöön! Kevyt, vakaa, aivan loistava. Upea muotoilu.

Scarpa spin ultra

-

Yläkenkä kaikenlaiseen käyttöön! Kevyt, vakaa, aivan loistava. Upea muotoilu.

Scarpa kehrättää tohvelin

-

Se on kaikkien aikojen paras kenkäkenkä. Siinä on kaikki mitä tarvitset. tehokas kivisuoja, poikkeuksellinen, istuva ja mukava istuva kestävään verkkoon. Laitoin upouusi SCARPA SPIN ULTRA -parini TOR 130: n alkuun ja he tekivät koko kilpailun.

Scarpa spin ultra

-

Sääli, että se ei ole vain hieman joustavampaa! Koko kenkä yrittää vierittää nilkkaasi teknisellä maastolla sen sijaan, että kengät muotoutuvat hiukan maaston ympärille. Voi ja nauhat imevät! - Miksi kenkävalmistajat eivät voi tehdä hyviä ja tarpeeksi pitkiä nauhoja? Joten lähellä olemista hieno kenkä ...

Erinomainen tuote

-

Testattu pituudella 60, se ei pettynyt. Hyvin pehmustettu, mutta kevyt, mukava ja reagoiva ultraäänen.

Scarpa spin ultra

-

Suuri istuvuus ja hyvä pito

Erittäin pyörivä kenkä

-

Pitkälle distancalle sopiva kenkä, joka sopii erinomaisesti teknisiin perävaunuihin

Scalpa spin ultra 2

-

Erinomainen Trail-malli keskipitkälle ja pitkälle matkalle.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up