up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Scarpa
360

Scarpa Neutron 2 Trail Running Shoes

Scarpa Neutron 2 Trail Running Shoes

Scarpa Neutron 2 Trail Running Shoes

Scarpa Neutron 2 Trail Running Shoes

plus
  • 360Scarpa Neutron 2 Trail Running Shoes
  • Play videoScarpa Neutron 2 Trail Running Shoes
  • Scarpa Neutron 2 Trail Running Shoes
  • Scarpa Neutron 2 Trail Running Shoes
  • Scarpa Neutron 2 Trail Running Shoes
  • Scarpa Neutron 2 Trail Running Shoes

Scarpa Neutron 2 Trail Running Shoes

Tuotekuvaus Scarpa Neutron 2 Trail Running Shoes

Neutron 2 on miesten Scarpa-kenkä, jota suositellaan polkujuoksuharjoittelulle ja joka tarjoaa sinulle tarvitsemasi tilan varvasalueelle, jotta jalkasi ovat mukavat urasi aikana. Näiden juoksukenkien avulla voit liikkua nopeasti.

TPU-pohjan rakenne toimii vääntymisenestojärjestelmänä ylimääräisenä palautumisjärjestelmänä energian palauttamiseksi. Lisäksi sen välipohja tarttuu jalkaasi niin, että se sopii kaikenlaiseen maastoon.

Tämän mallin yläosassa on vesitiivis mikrokuituliina, joka pitää ihosi kuivana ja raikkaana pidempään. Se sisältää myös joustavaa kangasta, joka parantaa liikkumiskykyä. Pudotus on 5 8 millimetriä. Sen arvioitu paino on 335 grammaa.

Uusi viimeinen mahdollistaa enemmän mukavuutta ja tilaa toe-alueella, kun taas uusi TPU-pohjan sisäosa toimii sekä anti-vääntöjärjes- telmänä että XRS (Extra Rebound System), mikä lisää huomattavasti tehokkuutta ja nopeutta jalan työntyessä. Kengän keveys ja innovatiivinen ylempi muotoilu sopivat täydellisesti vauhtiin ilman pehmusteita ja suojausratkaisuja. Välipohjan rakenne mahdollistaa dynaamisen askeleen kantapäästä varteen ja Vibram® Megagrip-ulkopohja soveltuu mihinkään maastoon ja märään.

Tekniset tiedot:

Yläosa: kangas + mikrokuituliina vedenpitävä + TPU

Vuori: Stretch Textile

Sole: Genetic II

Viimeinen: ARF

Paino: 335 g


Osta nyt Scarpa Neutron 2 Trail Running Shoes niinkin edulliseen hintaan kuin 150.99 $. Scarpa:n valmistama Neutron 2 Trail Running Shoes:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. runnerinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille juoksu ja triatlontuotteille. Tarkastele kaikkia Miesten kengät-osastomme Maastojuoksu:a.

Ominaisuudet Scarpa Neutron 2 Trail Running Shoes

Askellus
Drop
Väri
Jalkineen paino
Kengän leveys
Anturateknologia

Tecnologias Scarpa Neutron 2 Trail Running Shoes

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Yläosa

-

Super erinomaiset polkujuoksukengät

Erinomainen pito

-

Juoksussa ja melko teknisessä lähestymisessä käytettynä niillä on erittäin korkea pito märällä ja löysällä alustalla, erinomainen pito myös kallioon.

Huipputuote

-

Upea tuote.

Helppo ta

-

Brav ltnogo trekіngu Karpaattien. Ensimmäinen vihollinen: keuhkot, kusipää, jumalaton. Käynnistä 43EU (10US), kun 44EU on v_dguks - samanaikaisesti.

Neutronikenkä 2

-

Kenkä on takuu. Neutron 1: n omistaja on tällä uudella mallilla jo entisestään parannettu vakautta ja mukavuutta. Suuri mukava kenkä!

Kevyt ja mukava

-

Testattu tämä me lenkkeily luonto (14 km), hyvä pito jopa alamäkeen. Pehmustuksen puuttuminen kantapäähän. Rajaa lyhyille reiteille

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up