`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Saucony

Saucony Type A8

Saucony Type A8

Saucony Type A8

Saucony Type A8

Saucony Type A8

  • Saucony Type A8
  • Saucony Type A8
  • Saucony Type A8
  • Saucony Type A8
  • Saucony Type A8
  • Saucony Type A8
  • Saucony Type A8

Saucony Type A8

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Saucony Type A8

Suosituin road racer parani paremmin kahdeksas painos. Tyypillisellä A8: lla on suunniteltu verkkokangas dynaamiselle istuvuudelle, kun taas matala profiili auttaa sinua työntämään parhaalla mahdollisella tavalla.

Ominaisuudet:

Kevyt FLEXFILM-peitteet tarjoavat rakenteen ja tuen

Suunnattu verkko dynaamista, kevyesti sopivaa

Tekniset tiedot:

Shoe Luokka: Tieurheilu

Tilanne: Normaali

Vettähylkivä: Ei

Vedenkestävä: Ei

Offset: 4mm

Paino: 5,9 oz. | 167 g.

tekniikka:

4MM:

Kengät, joissa on 4 mm: n kantapää ja toe offset, luovat luonnollisemman ratsastuksen ja antavat jalat ja vartalo tehdä enemmän työtä samalla, kun luotetaan vähemmän kenkiä kohtaan? pehmuste- ja vakavuusominaisuudet.

FLEXFILM:

Vahva, kevyt materiaali sekoittuu ylemmäksi, mikä mahdollistaa vähemmän kerroksia kengässä. Tuloksena on saumaton, joustava tunne.


Jos haluat tietää lisää Saucony Type A8:sta tai muista Saucony-merkkisistä tuotteista Miesten kengät kategoriassa runnerinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia juoksu & triatlon:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Juoksukengät valikoimaamme, mistä voit valita juoksu & triatlontuotteita Saucony:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Saucony Type A8

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje