up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salomon
360

Salomon Ultra Pro Trail Running Shoes

Salomon Ultra Pro Trail Running Shoes

Salomon Ultra Pro Trail Running Shoes

Salomon Ultra Pro Trail Running Shoes

Salomon Ultra Pro Trail Running Shoes

Salomon Ultra Pro Trail Running Shoes

plus
  • 360Salomon Ultra Pro Trail Running Shoes
  • Play videoSalomon Ultra Pro Trail Running Shoes
  • Salomon Ultra Pro Trail Running Shoes
  • Salomon Ultra Pro Trail Running Shoes
  • Salomon Ultra Pro Trail Running Shoes
  • Salomon Ultra Pro Trail Running Shoes
  • Salomon Ultra Pro Trail Running Shoes
  • Salomon Ultra Pro Trail Running Shoes

Salomon Ultra Pro Trail Running Shoes

Tuotekuvaus Salomon Ultra Pro Trail Running Shoes

Salomon Ultra Pro -kengät on luotu juoksemaan pitkiä matkoja ja monipuolista maastoa, vaikkakin mieluiten kompakteja, joko kuivia tai märkiä, joissa Wet Traction Contagrip -pohja tarttuu hyvin.

Välipohjassa on EVA- ja Energy Save -yhdisteet , jotka antavat sille vakautta ja dynaamisuutta . Aivan keskellä jalkaa siinä on pienet korvat, jotka lisäävät pitoa ja välttävät liukastumista, jos saat esineitä, kuten kiviä tai juuria.

Tätä polkujuoksukenkää varten Salomon valitsi sormissa leveämmän viimeisen kengän , joka on täydellinen juoksijoille, jotka tarvitsevat malleja muissa kengissä.

Meidän on korostettava, että Salomon Ultra Prossa on 8 mm: n pudotus, joka antaa sopivan vaimennuksen ja vakaan tunteen kussakin vaiheessa.

Yläosassa ranskalaisessa talossa käytettiin hengittävää verkkoa ja D'Haene-järjestelmää paremman tuen ja säätämisen saavuttamiseksi liian tiukaksi.

Joten jos etsit suojaa, dynaamisuutta ja pehmustusta yhdestä juoksukengästä vuoristossa, ota Salomon Ultra Pro ja testaa se missä tahansa maassa.

Ultra-juoksu testaa sinut ja kengät. ULTRA PRO tarjoaa pitkän matkan mukavuuden, suojan ja tuen, joka auttaa jalkoja väsymään, ja tarjoaa runsaasti pitoa mistä tahansa pinnasta. Lisää loistava istuvuuden säätö, ja tämä on valinta sitoutuneille kestävyysjuoksijoille. ULTRA PRO on suunniteltu auttamaan sinua maalilinjan saavuttamisessa.


Edut:

Pitkän matkan mukavuus:
Tämän välipohjan yhdistelmä ylläpitää mukavuuttaan, iskunvaimennusta ja palautumista ultraäänen etäisyydellä. Se ei puristu tai romahdu.

Dynaaminen ajo:
Energiaa säästävä vieritysprofiililla varustettu välipohja pitää sinut virtaamassa polulla. Pohja-alueen murtovyöhyke auttaa ylläpitämään luottamusta laskeutuessa.

Säädettävä jalansija:
Sensifitissä on kelluvat siivet, joiden avulla on helppo säätää etu- ja keskijalkatukea tarpeidesi muuttuessa pitkän tapahtuman aikana. Ne tarjoavat myös lisäsuojan.


Tekniset tiedot:

Sävellys:
Pohjallinen: Tekstiili
Vuori: Tekstiiliä
Ulkopohja: Kumia
Päällinen: synteettinen / tekstiili


Technologies:

Contagrip® MA:
Contagrip® MA on suunniteltu monenlaisille pinnoille. Se tasapainottaa sekä geometriaa että yhdistettä antaen luotettavuuden märillä, kuivilla, kovilla tai löysillä pinnoilla ja tarjoavat pitkäaikaisen kestävyyden.

Energiansäästö:
Pitkäkestoinen polyuretaani (PU) vaahto, joka tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja suojan pitkille matkoille ja ultra juoksulle.

Laadukas rakenne:
Salomon-innovaatio, joka mukauttaa tyynyn ruumiinpainoosi.

3D-verkko:
3D-avoin verkko tarjoaa maksimaalisen hengittävyyden.

EndoFit ™:
Sisäinen istuva holkki, joka on suunniteltu halaamaan jalka tarkalleen oikeisiin paikkoihin ja parantamaan palautetta ja jalkojen käärettä.

Pitsitasku:
Tarjoaa helpon tallennuksen Quicklace ™ -nauhajärjestelmään.

Sensifit ™:
SensiFit ™ kannattaa jalkaa välipohjasta nauhoitusjärjestelmään tarjoamalla turvallisen, kodikkaan ja käytännöllisesti mukautetun istuvuuden jalan ympärille.

Skinguard ™:
TPU ruiskutetaan verkkoon parantamaan kestävyyttä ja suojaa kengän keskeisillä alueilla.

Hitsattu yläosa:
Pistoton ylärakenne tarjoaa sileän, hansikkaan, sopivuuden ja tunteen.

Valettu OrthoLite®:
OrthoLite®-pohjallinen-tekniikka tarjoaa erinomaisen tyynyn, vertaansa vailla mukavuuden, hengittävyyden ja kestävyyden, ja se on yksi kustannustehokkaimmista tavoista parantaa jalkineesi mukavuutta ja suorituskykyä.

Quicklace ™:
Minimalistinen ja vahva pitsi yhdelle kiristämiselle. Helppo päälle, helppo pois päältä.Kaikki Maastojuoksu kategorian juoksu ja triatlon tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. runnerinn:sta löydät täyden Salomon-kokoelman Miesten kengät tuotteita. Salomon:n Ultra Pro Trail Running Shoes:een hinta on 120.99 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Salomon Ultra Pro Trail Running Shoes

Askellus
Drop
Väri
Jalkineen paino
Kengän leveys
Anturateknologia

Tecnologias Salomon Ultra Pro Trail Running Shoes

Asiakasarvostelut ja kysymykset (19)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä mutta hauras

-

Hyvä vaimennus, mutta hauras. Ne muuttuvat vähitellen. Kieli on hyvin ohut ja tämä aiheuttaa kipua jalkojen yläosassa.

Salomon ultra pro

-

Juuri saapunut, hyvässä kunnossa, odotan innolla näiden käyttöä, kun otetaan huomioon heidän maineensa.

Ultra pro - arvostelu

-

yläkenkä 50-100 mailia! Kuten aina, istuvuus on erinomainen, pito riittää. sisään juoksu ei ole välttämätöntä! Toimitus oli yllättävän nopeaa - virheetöntä! Iloisesti jälleen

Qualitat

-

Porto utilitzant des de fa anys. Dels costats on trenquen quan s´acaben els tacos així, juuri se hetki. Faig uns 1500kms

Kärjessä!

-

2. versio .. silti niin mukava ... ole kuitenkin varovainen verkon kanssa .. ihanteellinen leveille jaloille .. Olen valmis pitkiä matkoja varten

Salomon ultra pro

-

Supermaali tavalliseen tapaan salomonin kanssa Enemmän kuin testata. Lisäksi erittäin vakava ja nopea sivusto suosittelen, että +++

Erittäin hyvä tuote polulle

-

loistava tuote polulle. Erittäin hyvä vakaus, täydellinen pehmuste polulle, vaikka asfaltille pieni mazacón, mutta se ei ole sen kohde. Erittäin mukava nauhoitus, joka sopeutuu nopeasti jalkaan. Se ei ole kovin varpaassa kuin muut kengät. Pohja on erittäin hyvä, täydellinen pito ja ylempi antaa sinun päästä syviin lätäköihin, jolloin voit pitää jalkasi kuivana, jos ohitat nopeasti. Se ei mene alas kuin lentolehtinen, mutta se antaa sinulle iloisia rytmejä lähellä 4. Runnerinnin toimitus erittäin nopeasti ja edellisen paluun hallinta erittäin ahkerasti ja tuhlaamatta aikaa. Onnittelut!!!

Salomon ultra pro

-

Hyvä kenkä, viimeinen leveällä etuosalla. Ole varovainen koon suhteen. Meidän on testattava sitä perusteellisesti kilometrien ajan ja katsottava, miten se reagoi joustovyöhykkeellä.

Hyvät tossut

-

Vastustin Salomonia, koska minulla oli aiemmin ollut huonoja kokemuksia joidenkin kanssa, mutta nämä Ultra Pro ovat vaikuttaneet erittäin mukavilta kengiltä ja mukautettavissa mihin tahansa etäisyyteen. Olen tilannut yhden koon lisää, koska sitä suositellaan niin useilta sivuilta, mutta en usko, että se olisi ollut tarpeen. Suuremmasta koosta huolimatta ensimmäisellä retkellä ei ole yhtään kitkaa tai epämukavuutta. Erittäin hyvä tuote.

Saavuin hyvin, se vie vain vähän aikaa, mutta kaikki on hyvin

-

Erinomainen tuote

Monipuolinen

-

Hyvä istuvuus ja pito, leveä viimeinen, riittävä suoja kiviä vastaan jne. Hieman kova, mutta silti ei ole vielä kulkenut kilometriä. Mielestäni se on erittäin hyvä hankinta. Muutaman kuukauden kuluttua on mahdollista antaa parempi lausunto.

Salomon ultra pro

-

Tulin järkevältä matkalta ja näytät tarkemmalta, ja sulkeminen on parempi!

Solomon ultra pro

-

Hyvät mukavat ja kevyet polkukengät, mitä Salomonilta odotetaan, kaikenlaisille matkoille erittäin tyytyväisiä lähetykseen.

Salomon ultra pro

-

Olen ollut Sense Ride 2: lla jo jonkin aikaa ja nämä tuntuvat melko samanlaisilta, hieman enemmän mukavuutta ja tukea. Upea kenkä todella pitkään työhön. Ensi viikolla 80K juoksu.

Täydellinen

-

Se on ihanteellinen kenkä kohtaamaan vuoristoalueiden maastoa. Mukava kenkä ja erittäin mielenkiintoinen hinta, jonka takana on suuri merkki. Erittäin suositeltava, mukava ensimmäisestä kosketuksesta.

Erittäin hyvä ultra pro salomon

-

Olen erittäin tyytyväinen lenkkarit ovat erittäin kevyt.

Viileä

-

erittäin erinomainen

Loistava

-

Minulle paras Trailille

Hyvä istuvuus

-

Sovita täydellisesti, kenkänauhajärjestelmä on loistava (verrattuna aikaisempaan XA elevate Salomoniin).

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up