up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salomon socks

Salomon socks NSO Run Long Socks

plus
  • Play videoSalomon socks NSO Run Long Socks
  • Salomon socks NSO Run Long Socks

Salomon Socks NSO Run Long Socks

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Salomon socks NSO Run Long Socks

Japanilaisen zen-kulttuurin ja sen tasapainotavoitteen innoittamana NSO LONG RUN -sukka, joka on kehitetty ultraradan juoksijan François D´haenen kanssa, parantaa tukea, auttaa vähentämään väsymystä ja rajoittamaan jalkasi liikkumista kengän sisällä, joten voit juosta intensiivisemmin, pidempään teknisessä maastossa.


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi juoksu ja triatlon verkkokaupastamme. Osta Salomon socks NSO Run Long Socks alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin juoksu ja triatlon tuotteisiin Naisten vaatteet ja täydennä varusteitasi runnerinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Salomon socks NSO Run Long Socks

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up