up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salomon
360

Salomon Active Skin 8 Set Nesteytys Vest

Salomon Active Skin 8 Set Nesteytys Vest

Salomon Active Skin 8 Set Nesteytys Vest

plus
  • 360Salomon Active Skin 8 Set Nesteytys Vest
  • Play videoSalomon Active Skin 8 Set Nesteytys Vest
  • Salomon Active Skin 8 Set Nesteytys Vest
  • Salomon Active Skin 8 Set Nesteytys Vest
  • Salomon Active Skin 8 Set Nesteytys Vest

Salomon Active Skin 8 Set Nesteytys Vest

Tuotekuvaus Salomon Active Skin 8 Set Nesteytys Vest

Salomon Active Skin 8 Set -liivi tarjoaa kaikki tarvikkeet, tilat ja tarvikkeet, jotka ovat tarpeen vuoristoretkellesi yhden päivän vaatimuksiin.

Etupintaan tämä nesteliivi sisältää kaksi pehmeää rumpua, jotka sijaitsevat rinnan alla naisten kohdalla paineen välttämiseksi. Nämä 500 ml: n tynnyrit ovat mukana ja tuovat olkia, jotta veden juomisesta olisi mukavampaa.

Motion Fit -kuvio mahdollistaa helpon liikkumisen joustavuutensa ansiosta ja Sensifit-järjestelmä helpottaa mukautusta , estäen palautumisen ja liikkumisen kävelyn aikana. Tämä vaellusreppu on suunniteltu Quick Link -rakenteella , jonka rintalastan hihnat mukautuvat jopa matkalla.

Siinä on lämpöpeite , se on yhteensopiva nestepussien kanssa ja siinä on useita taskuja ja osastoja, joihin pääsee helposti, jotta voit viedä esineesi mukaan lukien pysäyttämättä kävelyä. Lisäksi sillä on erilaisia tapoja sauvojen ja muiden vuorikiipeilyvarusteiden kuljettamiseen. Ammattiurheilijoiden inspiroima, ACTIVE SKIN 8 SET tarjoaa helpon kosteuden ja lisää liikkumisvapautta pehmeillä kankaalla, helpoilla sulkemisjärjestelmillä ja helposti saatavilla olevalla säilytystilalla.


Ominaisuudet:

Mukavuus ja vakaus: Liivi on suunniteltu pehmeästä kankaasta ja helposta joustavasta suljinjärjestelmästä lisämukavuutta varten, vaikka harrastatkin intensiivisesti.
Nopea pääsy nesteytykseen: Kahdella 500 ml: n pehmeällä pullolla, jotka ovat helppo tarttua, voit juoda vaivattomasti ensimmäisessä jano-merkissä. Suuri tasku antaa sinulle nopean pääsyn energiageeleihisi.
Yksinkertaisuus: Keskittymällä välttämättömyyteen (nesteytys ja varastointi), tämä liivi auttaa yksinkertaistamaan juoksua, joten voit keskittyä seuraavalle polulle.


Tekniset tiedot:

Koostumus: Vuori: 100% polyamidia; Runko-osa: 88% polyamidia, 12% elastaania; Runko: 100% polyamidia; Takaosa: 100% polyesteri; Takaosa: 89% polyamidia, 11% elastaania
Paino: 8,0 gr


tekniikka:

Sensifit:
´´Vakaus / liikkumisvapaus Rakenteessa käytetään rungon mukaisia joustavia, hengittäviä kankaita ja kevyitä säätöjä istuvuuden ja vakauden varmistamiseksi. Pakkaus ei pomppu, mutta mahdollistaa mukavan hengityksen

Pikalinkki:
Tämän innovatiivisen rintalastan hihnarakenteen avulla voit säätää ja kytkeä paketin nopeasti, jopa lennossa. Joustava hihna mahdollistaa myös helpon hengityksen intensiivisen toiminnan aikana.

Mukana pehmeät pullot * 2 (500ml / 17oz):
Uusi nesteratkaisu etuosaan.


Hoito:

Ei saa valkaista
Älä kuivapuhdista
Älä silitä
Ei rumpukuivausta
Käsinpesu kylmä (30 ° C)
Salomon Active Skin 8 Set Nesteytys Vest on paras tuote juoksu ja triatlontavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Kuntoiluliivituotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Laukut ja vatsalaukuttuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset runnerinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Salomon-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Salomon Active Skin 8 Set Nesteytys Vest

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (19)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen

-

Kaikki erittäin hyvin. Liivi ja toimitus kaikki hyvin.

Arviointi

-

Hyvä hinta ! Hän tuli ajallaan. Hyvä sovellus. Kuumaa kesän pakokaasuihin!

Loistava laukku

-

täsmälleen kuvatulla tavalla. Kevyt, mukava ja käytännöllinen.

.

-

Mukava ja tyylikäs. Tekee työn täydellisesti

Salomon-reppu - neuvon!

-

Se ylitti odotukset. Erittäin toimiva, hyvä istuvuus, runsaasti tilaa kaikelle, mitä tarvitaan pitkällä aikavälillä. Mukana 500 ml: n pehmeät pullot (ei huomannut eikä odottanut sitä, mikä oli suuri yllätys). Erinomainen laatu.

Menestys

-

Kun olen käyttänyt sitä kahden viikon ajan eripituisilla ja pituisilla vuoristomatkoilla, voin sanoa, että se on erittäin mukava reppu, sekä täynnä että vain vesipulloilla, käytännöllinen ja monipuolinen. 100% suositeltava.

Nopea ja loistava tuote

-

Erinomaiset toimitusajat, jopa odotettua aikaisemmin. Hyvä tuote, hinta on online-keskiarvoa alhaisempi. Hyvä istuvuus, pullojen hihnat ovat hieman epämiellyttäviä, mutta kaiken kaikkiaan erinomainen hinta / laatu-kompromissi.

Laatu

-

hyvä laatu! toimituksen nopeus.

Hyvä trail-liivi

-

Hyvä liivi polkujuoksun aloittamiseen. Erittäin nopea toimitus. Kaikki täydelliset.

Suuri palvelu

-

Tilaus saavutti vähän myöhässä, mutta se oli erinomaisessa kunnossa ja RunnerInn-tiimi reagoi erittäin hyvin kyselyihini.

Suuri liivi

-

laatu on erittäin hyvä kuin kaikki salomon-tuotteet. Reppu enemmän kuin vastaa odotuksiasi,

Mahtava tuote

-

Hyvä tuote halvemmalla kuin kauppa. Toimitus on hienoa jopa toimittaa pieneen kaupunkiin kotimaassani. Tämä on toinen kerta, kun ostin tältä sivustolta, ja tuen edelleen. Kippis... :-)

Tuli mainostettuna

-

Tuote näyttää mahtavalta. Tuli mainostettuna.

Erittäin hyvä tuote

-

laatu on erittäin hyvä kuin kaikki salomon-tuotteet. Reppu on enemmän kuin vastaa odotuksiasi, erittäin mukava.

Mahtava

-

Kuten käsine, kaikista repuistani, joita minulla on epäilemättä ollut paras.

Salomon active skin 8 -sarja

-

Rakastan reppua. Erittäin toimiva, se vie hyvin takana, kahdella pullolla nesteytystä. Kesti kaksi viikkoa, mutta erittäin tyytyväinen Salomoniin, joka ei koskaan petä tuotteillaan

Todella mahtava

-

Nopea toimitus ja loistava tuote. Kamelikakille omistetussa osassa on myös 2,5 litran yksi. Et voi tuntea sitä.

Molt bon producte

-

Molt bon producte, kiinteä, lähes kokoinen, erinomainen laatu. Toimitus kestää kaksi kuukautta previst. Però tot täydellinen

Erittäin nopea toimitus ja erittäin hyvä tuote

-

Erittäin nopea toimitus ja erittäin hyvä tuote

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up