`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salming

Salming Trail 5

Salming Trail 5

Salming Trail 5

Salming Trail 5

Salming Trail 5

  • Salming Trail 5
  • Salming Trail 5
  • Salming Trail 5
  • Salming Trail 5
  • Salming Trail 5
  • Salming Trail 5

Salming Trail 5

Tuotekuvaus Salming Trail 5

Trail 5 sisältää Salmingin luonnollisen tukijärjestelmän, joka koostuu kolmesta pääalueesta: Torsion ohjausjärjestelmä (TGS62 / 75 °), Wrap Around -rakenne, Recoil ja Recoil R -vaimennusominaisuudet ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Trail 5: Vibramilla Vibram Megagrip -yhdistelmällä, jossa on yksinomaan suunniteltu ulkopohja, joka takaa kuiville ja märille liukkaille pinnoille ainutlaatuisen otteen.

Miksi Vibram MegaGrip?

Verraton pito märillä, mutaisilla ja liukkailla pinnoilla.

Tarttuva mutta hyvin pitkä yllään oleva yhdiste.

Itsepuhdistuva auki muotoilu.


runnerinn:ssa näytämme sinulle kaikki Salming:n Trail 5:n ominaisuudet. verkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Salming Trail 5 tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Salming Trail 5 ja voit hyödyntää muita varusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Salming Trail 5

Askellus
Drop
Vedenpitävä kalvo
Väri
Väri
Iskunvaimennus
Jalkineen paino

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai kysy asiantuntijaryhmältämmä kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne