`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Salming

Salming Trail 5

Salming Trail 5

Salming Trail 5

Salming Trail 5

Salming Trail 5

  • Salming Trail 5
  • Salming Trail 5
  • Salming Trail 5
  • Salming Trail 5
  • Salming Trail 5
  • Salming Trail 5
  • Salming Trail 5

Salming Trail 5

Tuotekuvaus Salming Trail 5

Trail 5 sisältää Salmingin luonnollisen tukijärjestelmän, joka koostuu kolmesta pääalueesta: Torsion ohjausjärjestelmä (TGS62 / 75 °), Wrap Around -rakenne, Recoil ja Recoil R -vaimennusominaisuudet ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Trail 5: Vibramilla Vibram Megagrip -yhdistelmällä, jossa on yksinomaan suunniteltu ulkopohja, joka takaa kuiville ja märille liukkaille pinnoille ainutlaatuisen otteen.

Miksi Vibram MegaGrip?

Verraton pito märillä, mutaisilla ja liukkailla pinnoilla.

Tarttuva mutta hyvin pitkä yllään oleva yhdiste.

Itsepuhdistuva auki muotoilu.


Tilaa nyt oma Salming Trail 5:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Salming Trail 5:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Salming Trail 5:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 125.95 $. Suuresta Maastojuoksu tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Salming Trail 5

Askellus
Drop
Vedenpitävä kalvo
Väri
Väri
Jalkineen paino
Shoes width

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne