up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Salewa

Salewa Transflow 3L

Salewa Transflow 3L

plus
  • Play videoSalewa Transflow 3L
  • Salewa Transflow 3L
  • Salewa Transflow 3L

Salewa Transflow 3L

Tuotekuvaus Salewa Transflow 3L

Tämä 3 litran juoksutusvesi on BPA: n vapaa ja täysin käännettävä, joten se on helppo puhdistaa perusteellisesti.Älä odota enää ostaaksesi Salewa Transflow 3L reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, runnerinn:sta löydät myös muita Nestetytys tuotteita Laukut ja vatsalaukut kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Salewa Transflow 3L ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Nestetytys tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Salewa Transflow 3L

Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Erinomainen

-

Erittäin hyvä kosteuttava pussi, nyt ne laihat päivät ovat ohitse. Kuvaamaton laatu

Salewa transflow

-

Ostimme kaksi näistä ja olemme melko tyytyväisiä niihin! 3,0 l kapasiteetti joten meillä on riittävästi vettä päivän talvella tai pitkä kuuma päivä ulkona. Tyhjänä se painot lähelle mitään ja se on erittäin helppo pestä sitä sisällä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up