up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Powergym

Powergym Isopower 1600 g Orange

plus
  • Play videoPowergym Isopower 1600 g Orange
  • Powergym Isopower 1600 g Orange

Powergym Isopower 1600 g Orange

Tuotekuvaus Powergym Isopower 1600 g Orange

ISOPOWER


Hiilihydraattipohjaisia ​​ELEKTROLYYTTIKONDENSAATTOREIDEN JUO vitamiineilla ja kivennäisaineilla


Auttaa ylläpitämään tasojen kestävyyttä kovan harjoittelun.


Kuvaus


Liikuntasuorituksen aikana menetämme nesteitä, natriumin ja kaliumin, tämä tuo mukanaan merkittävän menetyksen suorituskykyä liikunta on pidentynyt sekä toiminnallinen heikkeneminen lihakset ja jänteet.


ISOPOWER on urheilua lisäosa, joka auttaa turpoavat, talteen nesteet ja varsinkin natrium ja kalium katoaa, jolloin kasvu suorituskyvyn myös tarjoamalla hiilihydraatteja ja antioksidantteja.

ISOPOWER sisältää kohtalaisen suuria määriä natriumia ja kaliumia, jotka on tieteellisesti osoitettu olevan tehokas nesteytyksen.


Natrium on tärkeä, koska se stimuloi imeytymistä sekä glukoosin ja veden ohutsuolen läpi, ja on ioni, joka kaikkein suosii solunulkoisen nesteytys.

Kaliumia, puolestaan, on tärkein ioni, kun se tulee korvaaminen veden solunsisäisiin osastoihin; sen lisäksi, että kaavan sallii oikean hydraation.


Natriumin määrä sisältämä ISOPOWER on enemmän kuin suurin osa perinteisen juomien markkinoilla, jotka sisältävät pieniä määriä suolaa, riittämätön antamaan nesteytykseen.


Uusi ominaisuus ISOPOWER on lisätty antioksidantteja, kuten vitamiinit E ja C, seleeni ja erityisesti tarvittava määrä Pycnogenol, torjumaan liikaa vapaiden radikaalien tuotettu harjoituksen aikana ja joka heikentää suorituskykyä.


Pycnogenol, luonnollinen antioksidantti, on osoitettu olevan imeytyy nopeasti ja anti inflammatorinen aikana kovaa harjoitusta. Tämä urheilu täydentää myös ehkäisee lihaskramppeja ja lihaksikas kipu aikana ja sen jälkeen harjoituksen. Sen hyötyosuus ja sen nopea toiminta ovat kaksi erittäin tärkeää tekijää ottaa huomioon sen sisällyttämistä kaavassa.


Sisällyttäminen hiilihydraatteja ja L glutamiini auttaa lisäämään imeytymistä suolistosta veden ja natriumin sekä antaa energiaa aikana liikuntaa, takaistuin puhkeamista väsymys. Koska korkea natriumpitoisuus tämän urheilun täydentää, se on hyvä idea kysyä lääkäriltä, ​​jos vähäsuolainen ruokavalio näkyy.


KERRAN auki, pidä JÄÄHDYTETTY


SISÄLTÄÄ MEASURE
Suositeltavaa vuorokausiannosta

Sekoita 40 g (3 annosta) 500 ml: aan vettä, ota harjoituksen aikana. Älä ylitä päivittäistä suositeltua annostusta.


TEKNISET TIEDOT


Ravintosisältö

(Per 100g.)

Energia: 362 kcal.

Proteiinit: 1,58 g.

Hiilihydraatteja: 88,9 g.

Rasvat: <0,5 g.


Ravinnepitoisuudet

(Per 40 g.)

Pinus ote: 156 mg.

L Glutamiini: 516 mg.

Kaliumsitraatti: 536 mg.

Kalsiumfosfaatti: 257 mg: aan.

Magnesiumkarbonaatti: 132 mg.

C-vitamiinia: 80 mg: aan.

B3-vitamiini: 16 mg.

E-vitamiini: 12 mg.

Sinkki: 9,6 mg.

Iron: 8,1 mg.

Vitamin B5: 6,5 mg.

B6-vitamiini: 3,8 mg.

B1: 2,7 mg.

B2-vitamiini: 1,4 mg.

Vitamin B9: 200 mcg.

Biotiini: 50 mcg.

Seleeni 39 mcg.

B12-vitamiini: 2,5 mcg.


ESITYS: Container kanssa 1.600 g. jauheena. Johon on lisätty sokereita ja makeutusaineita.


Maku: appelsiini


ALLERGEENIEN

Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa, soijaa ja gluteenia.

Sisältää otteita porrastettu kasveja, joilla varmistetaan sisällön vaikuttavat aineet ja niiden tehokkuutta.UKKVoinko ottaa yli 1 paketti Isopower päivässä?

Annostus ravinteita per paketti tai toimenpidekohtaisia ​​näkyy paketti tai etiketeissä pulloa Isopower.

Se ei ole ongelma, jos tarvitset toisen myöhemmin annos vuoksi erittäin laajennettu liikuntaa.


Sen sijaan, että laimentaminen 40g Isopower 500 ml vettä, voin laimentaa 80g 1 l?

Kyllä, osuus pysyy samana.

Kun kyseessä on laajennettu fyysisen aktiivisuuden, kun on olemassa laaja hikoilu lämmön vuoksi, se voi olla kätevää sekoittaa yhden paketin, tai 40 g, 750 800 ml: aan vettä suosia toipuminen veden menetystä jopa enemmän.

Kun liikunta on valmis, voit käyttää paketin, tai 40 grammaa, ja Isopower liuotetaan 500ml veden regeneraattorin glykogeenin varaukset sekä menetetty vettä.


Kun minä liukenevat Isopower veteen, on ruskeaa talletus, joka ei liukene, miksi tämä on?

Tämä on osa Pine uutetta, joka on vähemmän liukoinen, mutta ei lainkaan tärkeä, männyn uute on mitä sisältää procyanidins joka välttää lihaskramppeja.


Miksi Isopower joskus vaihtaa väriä?

Isopower sisältää erilaisia ​​luonnollisia uutteita, joilla on myös luontainen väriaineet, kuten kaikki luonnolliset uutteet, tämä johtaa toisinaan hieman värimuutoksia tuotetta ilman merkitys ei heikentyisi tuotteen laadun.


Kumpi on parempi; Isopower tai Isopower Gel? Onko Isopower Gel kosteuttaa kuten Isopower?

Tämä kysymys on vastattu aiemmin, Isopower Gel ei auta nesteytyksestä samalla tavalla kuin Isopower. Isopower Gel käytetään, kun tarvitaan ylimääräistä energiaa raskaan energinen kysyntää harjoituksen aikana tiettynä ajankohtana


Käytän Isopower nesteytys, koulutuksen aikana ja kilpailu. Kuten Isopower sisältää kosteuttaa, ja tarvitsematta ottaa geelit ja energia baarit, minun pitäisi yhdistää se muihin isotoniset (tai pelkkää vettä), varmista Tapaan minun oikea tunti saanti hydraattien?

Kuten ehdottomasti kaikenlaista geeliä, se tulee ottaa veden kanssa ainoastaan ​​varmistaa, että pitoisuus on oikea, niin että se imeytyy nopeasti ja välttää ruoansulatuskanavan ongelmia.


Voinko ottaa Isopower Gel veden sijasta? Voitko ottaa Isopower Gel rinnalla Isopower? Miksi et voi ottaa Isopower Gel ja sitten Isopower?

On suositeltavaa, absorptio suoliston tasolla on hyvin erilainen, muiden tekijöiden joukossa, koska pitoisuuden urheilu täydentää verrattuna pitoisuus veressä.

Jotkut ruoansulatuskanavan ongelmia on raportoitu, että ovat provosoi jotkut geelit takia sellaista hiilihydraatteja sisälsi, mikä lisää niiden osmolaarisuus ja myös siksi ottaa niitä juomia, jotka sisältävät mineraaleja ja / tai hiilihydraatteja.

Isopower Gel on alhainen osmolaarisuus verrattuna standardin geelit, ne imeytyvät hyvin ja sisältävät myös lähes kaksinkertainen määrä hiilihydraatteja tavanomaista geelien !!!

Voit sisällyttää Isopower Gel teidän urheilu ravitsemus noin 20 minuutin kuluttua kun Isopower. Muista, että Isopower geeliä tulisi aina ottaa vettä, aivan kuten mikä tahansa geeli markkinoilla, onko se enemmän tai vähemmän vettä sen koostumus.

Kilpailussa kestää Isopower Gel muutaman metrin ennen provisioinnin pisteen, ja aina vedellä.


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään runnerinn:ssa, omassa juoksu & triatlonvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Urheilulisättuotteita suoraan Powergym:lta. Kysy meiltä lisää juoksu & triatlontuotteista, kuten Powergym Isopower 1600 g Orange, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Powergym Isopower 1600 g Orange

Väri
Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up