up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Polar

Polar Pro Chest Strap

plus
  • Play videoPolar Pro Chest Strap
  • Polar Pro Chest Strap

Polar Pro Chest Strap

Tuotekuvaus Polar Pro Chest Strap

Polar Pro hihna toimii kaikkien Polar-anturit. Pehmeällä tekstiili-, slip estäen Silikonitehosteet ja turvallinen solki, hihna on erittäin mukava käyttää ja pysyy paikallaan jopa läpi kaikkein intensiivistä liikuntaa. Ylimääräinen häiriö estää elektrodien hihnan vuoksi erittäin herkkä sydämen? S sähköiset signaalit, suurin tarkkuus sykelukemat ja poistaa häiriö.

Tutustu nyt kaikkiin Elektroniikka tuotteisiimme, jotka löydät runnerinn:sta, kuten Polar Pro Chest Strap. Osta nyt Polar Pro Chest Strap ja säästä paljon puhdasta rahaa Varaosat tuotteista. Lisäksi, Polar-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että juoksu ja triatlonverkkokaupastamme voit löytää Polar Pro Chest Strap:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? runnerinn:n Elektroniikka tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Polar Pro Chest Strap

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (19)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Polar h10

-

Erittäin hyvä tuote, tilaan tämän toisen kerran, koska menetin ensimmäisen. Erittäin tyytyväinen palveluun. seurasin paketin sijaintia sähköpostini kautta.

Virheetön

-

Ostin bändin korvaamaan edellisen ja se vastaa täysin odotuksia. Hinta oli halvin, jonka löysin, ja toimitus oli melkein välitön! Täydellinen!

Parempi kuin se, joka tuli vakiona

-

Hei, kuten sanon otsikossa. Täydellisen yhteensopivuuden lisäksi sulkemisjärjestelmä on parempi. Hyvä ostos

Polaarinen rintavyö

-

Alkuperäinen tuote, erittäin hyvä laatu!

Kiva

-

Hyvä laatu, erinomainen vakaus. Toimii H7: n kanssa

Alkuperäinen

-

Se on alkuperäinen, täydellinen bändi.

Erinomainen rintahihna

-

Otin tämän bändin, koska Polarin mukana toimitettu liukui alas kun juoksin eikä pysynyt rinnassa. Minulla ei ole enää ongelmia tässä. Joten silikonipisteiden idea on erinomainen! Sulkeminen on myös täydellinen.

Garminin korvaaminen

-

Ostin tämän korvaamaan Garmin-hihna käytettäväksi Garmin-lähettimellä. Toimii täydellisesti ja näyttää tarkemmalta kuin alkuperäinen hihna. Myös mukavampaa kuin Garmin HRM -hihna

Erinomainen

-

Garmin-vyön korvikkeena ... Yläpuolella ja löysin menetetyn tarkkuuden ...

Polar pro rintahihna

-

Toimii polaarisen H7: n kanssa

Fleece elastica pro -hihna

-

Käyttö käytön aikana on täydellinen, se tallentaa mittaukset ja lähdöt vastaanottimeen oikein, se on myös mukava ja kiinnitys on parantunut alemman tason edeltäjänsä pehmeään hihnaan verrattuna. Mielestäni sen pitäisi kestää pidempään suhteessa kustannuksiin. Se kestää yleensä puolitoista vuotta

Polar pro rintahihna

-

Loistava tuote, hyvä palvelu toimittajalta

Polar-rintavyö pro

-

Paljon parempi nauha kuin sen alempi sisar, tämä silikonipisteillä rinnan ympärillä ei liiku milloin tahansa.

Ilmoitus

-

Täydellinen tuote, nopea toimitus

Sykealue on täysin uusiutuva paremmin kosketukseen ja vanhojen koukkumenetelmä oli epämukava ja on napsautusjärjestelmällä paljon parempi!

-

Erittäin hyvä

Aito tuote !!!

-

Moitteeton

-

Erittäin mukava ja toimiva.

Polar pro -hihna

-

Se on uusi kosketus kaikkiin H1-, H2-, H3-, H6-, H7- ja H10-antureihin. Polar Pro -hihna on valmistettu pehmeästä tekstiilimateriaalista, liukumista estävistä silikonipisteistä ja turvallisesta solista. Polar H10 -sykeanturi on tarkka ja mukava äärimmäisen tarkkuudella. uusi pidike tai vanha koukku ja silmukka -menetelmä.

Polar pro rintahihna

-

Se on uusi kosketus kaikkiin H1-, H2-, H3-, H6-, H7- ja H10-antureihin. Polar Pro -hihna on valmistettu pehmeästä tekstiilimateriaalista, liukumista estävistä silikonipisteistä ja turvallisesta solista. Polar H10 -sykeanturi on tarkka ja mukava äärimmäisen tarkkuudella. uusi pidike tai vanha koukku ja silmukka -menetelmä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up