up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Petzl

Petzl Ultra

plus
  • Play videoPetzl Ultra
  • Petzl Ultra

Petzl Ultra

Tuotekuvaus Petzl Ultra

ULTRA jatkojohtoa avulla käyttäjä voi vähentää painoarvoa päähän irrottamalla akku sanka ja kuljettaa sitä taskussa tai liittämällä sen ULTRA valjaat.Tekniset tiedot:


- Materiaali (t): CE


- Pikaliitin


- Pituus virtajohdon: 1,1 m


- Paino: 75 g


Petzl Ultra:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Energiatuotteita Elektroniikka kategoriastamme omasta juoksu ja triatlon verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Petzl-tuotteita runnerinn:ssa, löydät laajan valikoiman juoksu ja triatlontuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Petzl on sitoutunut kehittämään ja parantamaan juoksu ja triatlonkokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Petzl Ultra

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up