`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Petzl

Petzl Bindi

Petzl Bindi

  • Petzl Bindi
  • Petzl Bindi
  • Petzl Bindi
  • Petzl Bindi

Petzl Bindi

Tuotekuvaus Petzl Bindi

Erittäin kevyt 35 g, BINDI-ajovalaisin sopii kämmenelle. 200 lumen teho on ihanteellinen jokapäiväiseen toimintaan ja säännölliseen harjoitteluun ympäri kaupunkia tai vuorilla. Kätevä lataus USB-kaapelilla. Ohut päänauha säätyy helposti ja sitä voidaan käyttää myös kaulan ympärillä.

Ominaisuudet:

Kompakti ja ultrakevyt: vain 35 g

Ajovalaisimien lataukset mikro-USB-portin kautta

Kolme valaistustapaa: läheisyys, liike ja etäisyys

Punainen valaistus säilyttää yönäköä ja pitää sokeuttamasta toisia ryhmätoiminnassa

Kaksi LOCK-toimintoa estää vahingossa sen kytkemistä

Ajovalaisin voidaan kallistaa ylöspäin nähdäksesi eteenpäin, kun se kuluu kaulan ympärille

Tekniset tiedot:

Valoteho: 200 lumenia

Paino: 35 g

Palkkikuvio: tulva

Energia: 680 mAh ladattava akku

Sertifiointi (t): CE

Vedenpitävyys: IP X4 (säänkestävä)


Tutustu nyt kaikkiin Elektroniikka tuotteisiimme, jotka löydät runnerinn:sta, kuten Petzl Bindi. Osta nyt Petzl Bindi ja säästä paljon puhdasta rahaa Valaistus tuotteista. Lisäksi, Petzl-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että juoksu & triatlonverkkokaupastamme voit löytää Petzl Bindi:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? runnerinn:n Elektroniikka tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Petzl Bindi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (32)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin tyytyväinen

-

Rintaman suorituskyky on mitä odotin, erittäin hyvät hyödyt. Toimitus on ollut erittäin nopeaa. Kiitos

Rakasta sitä vedenkestävyydellä

-

Rakasta sitä vedenkestävyydellä

Laatu lamppu

-

Pieni, melko yksinkertainen ja tehokas ajovalo kaikkiin seikkailuihin. Voisikin ajatella, että punainen valaistus olisi hiukan vahvempi, samoin kuin alhaisin tavallinen valaistus. Nykyään ne ovat melkein hyödytöntä. Mutta paino ja suorituskyky yleensä, loistava lamppu.

Petzl bindi

-

Se menee erinomaisesti tavoitteeni saavuttamiseen. Tarvitsin kevyttä etuosaa, hyvällä valolla ja autonomian ollessa vähintään 2 tuntia. Ja mieluiten ladattava. Otin testin yöreitillä ja olin tyytyväinen. 200 lumenin tila on täydellinen minulle. Mutta jopa 100 lumen tilassa, se palveli tarkoitusta. 5 lumenin tila En tiedä mihin se on tarkoitettu. Ja se vaikeuttaa hiukan, kun lasketaan 3 napsautusta siirtyäksesi 200 lumenin tilaan. Koska se on läpinäkyvä sivusuunnassa, huomasin, että sisäosaa ei ole huolellisesti hoidettu, sillä siinä on joitain osia, jotka on kierretty. Ehkä se on vähän kallis laadun suhteen. Mutta ymmärrän, että maksat myös siitä, että se on hyvin pieni ja kevyt.

Täydellinen

-

Sen kirkkaus on erittäin hyvä tekemissäni töissä

Hyödyllinen

-

pieni koko loistavalla toiminnolla

Erittäin hyvä tuote

-

Hyvä tuote, erittäin kevyt (35 g) ja 200 lumenia ovat hyviä useimmissa olosuhteissa. Lamppu tarjoaa 3 valkoisen valon voimakkuustasoa ja 2 punaisen valon vaihtoehtoa (kiinteä ja ajoittainen). Ihanteellinen ultraratalle ja kun paino on olennaista.

Kevyt, pieni, kirkas

-

Täydellinen. Voit käyttää sitä talismanina, taistelussa tai taistelussa.

Rakastan sitä!

-

Se on ehdottoman täydellinen juoksemiseen. Se on erittäin kevyt ja teho yöjuoksussa. Se testaaja ja olen erittäin satuie.

Nopea ja kevyt

-

Lataus microUSB: n kautta on kätevää. Voit edelleen kantaa PowerBankkia kelloa tai kameraa varten. Ilmoitetulla vaaleudella ja kompakti kirkkaudella se vastaa tavallisia taskulamppuja. Säätö ei ole kovin kätevää - keskimääräinen napsautus on submaksimaalinen, mutta haluaisin sen olevan tarkalleen 50% maksimitehosta.

Tämä on vastaus.

-

Erittäin kirkas valo, joka on kevyt ja kannettava.Suositeltavaa käyttää.

Ylin

-

Huomaamaton, kevyt ja mukava. Riittävä autonomia 2-3 tuntia. Käytännöllinen ja helposti säädettävä teho. Suuntauksen tasainen asettaminen näyttää minusta kevyeltä.

Upea tuote

-

Todella hieno tuote, petzl tarjoaa edelleen todella yksinkertaisia, mutta tehokkaita lisävarusteita markkinoille.

Kevyt ja ladattava

-

Upea tuote. Se on kevyt ja usb-ladattava. Lisäksi se on helppo pakata tarvitsematta huolehtia siitä, että se tulee yhtäkkiä

Kevyt, ladattava ja tehokas

-

Tämä ajovalo täyttää vaativimmatkin vaatimukseni, on kevyt, 2 lumenilla, jotka kestävät 2H ja ovat ladattavia. Pidän parempana tehopankkia, joka lataa kaiken elektroniikan vara-akkujen sijasta.

Fantastinen.

-

Erittäin kevyt, mutta erittäin tehokas, hyvä ostaa.

Loistava!!!

-

Rakastan todella tätä pään valoa! Joustava. Hyödyllinen.

Hieman puuttuu jotain

-

Taskulamppu on erinomainen, vain keskivalo puuttui, koska meillä on vain yksi vähäisen valon vaihtoehto ja se on todella hyvin heikko, kun kesto on 50 tuntia ja toinen vaihtoehto on jo erittäin vahva, ja kesto on vain 3 tuntia, ja sitten puuttui keskipiste näiden välillä kaksi vaihetta

Pakollinen kit-tappaja

-

Kevyt, pieni mutta voimakas. Sopii pakolliseen pakettiin 50 päivän kilpailussa tai varmuuskopiona pidemmillä ja / tai vaikeammilla tummilla tai sumuisilla reiteillä. En luotaisi siihen ainoana valona, joka koskee läpi yön tai vuoristokilpailun, mutta pieni krakkauspaikka auringonlaskun aikaan ja rasti pakollisessa kitlist-ruudussa.

Petzl bindi

-

Suuri taskulamppu! Pieni, kevyt ja mukava.

Super kevyt!

-

Kuten tavallista, Petzl raivoaa. Erittäin kevyt etuosa ja optimaalinen valaistus. Idela, joka haluaa säästää painoa!

Suuri ajovalaisin

-

Fantastinen

Fantastinen

-

Pieni, kevyt, mutta erittäin kirkas! Suuri kaupunki, joka kulkee kaduilla, joissa salama on huono ...

Petzl bindi

-

Suuri taskulamppu! Helppoa! Kirkas! Erittäin maratoni riittää. Jopa täysin yöllä. Kätevä. Ota ei valitettavasti. Toimitus ennen Moskovan aikaa 2 viikkoa

Super

-

Kevyt, ladattava uusi suosikki ajovalo

Suuri muotoilutuote

-

Erittäin kevyt / helposti käytettävä / tuskin tuntuu sen painosta Järkevä juoksu on vähän, ja on helppo tuntea paine, kun kiinnitys on liian tiukka. Kirkkaus on hiukan riittämätön, kun liikkuu luonnossa yöllä ~

Petzl bindi

-

Erittäin tyytyväinen tuotteeseen, nopea toimitus.

Petzl bindi

-

Haluat kokeilla sitä!

Petzl bindi

-

Erinomainen tuote (kuten kaikki Petzl-valaisimet), erittäin kevyt ja kompakti. Teho voidaan valita kolmesta tasosta ja korkeimmillaan (200 lumenia) se sopii moniin toimintoihin! Suositellaan, että hänellä on aina vauvankantaja.

Super

-

Viimeisin Petzl, erinomainen sijainti ja kätevä vahvistaa. Tietenkin sinun päällesi, mutta myös reppuasi.

Petzl bindi

-

Super valo !!!!!

Monipuolinen käyttöliittymä!

-

Minimalistinen etuosa erittäin kevyt ja hyvän tehon ollessa 200 lumenia, kun se on jäljellä, se on vain, mutta se voi toimia apuna, suosittelen sitä enemmän vaellus- tai leirin tilassa, jotta se voidaan ripustaa missä tahansa ja antaa valaistuksen tai riipuksen käsittelemään sinua. pimeässä. Minulla on täydennys Petzl Nao +: lle

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje