`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Petzl

Petzl Actik Core

  • Petzl Actik Core
  • Petzl Actik Core
  • Petzl Actik Core

Petzl Actik Core

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Petzl Actik Core

Ladattava ACTIK CORE valonheittimien tarjoaa 350 lumenia voima, joka yhdistettynä sen sekoittaa palkki, tekee siitä ihanteellisen ulkoiluun kuten vuorikiipeilyä, juoksu, vaellus ja Backpacking. HYBRIDIMUOTOISEN ajovalaisin mukana CORE, akku on ladattava kautta tavalliseen USB-porttiin. Se on yhteensopiva vakioparistoja ilman sovitinta. Punainen valo säilyttää hämäränäön ja estää sokeuttavista muut ryhmän jäsenet. Sen heijastava panta auttaa nähtäväksi, kun valo on paistoi sitä, ja se on varustettu hätä pilli pelastus tilanteisiin.

Ominaisuudet:

Multi kaukovalaisin suunniteltu läheisyys valaistus, liike, ja kauas. Valkoinen ja punainen valaistus yöllisen varkain.

Helppo maksu kautta akun kautta micro USB-porttiin.

ACTIK CORE on HYBRID valonheitin: se tulee CORE ladattava akku, ja on myös yhteensopiva kolme AAA / LR03 paristoa.

Säädettävä joustava sanka hätä pilli.


Petzl Actik Core erikoistarjous on sinua varten! Käy runnerinn:ssa, kun haluat uusia juoksu & triatlonvarusteesi. runnerinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Petzl, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Elektroniikkatuotteet.

Ominaisuudet Petzl Actik Core

Valaistustyyppi
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (39)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Luotettava, taloudellinen

-

Käytän tätä lyhtyä kaikissa kampanjoissa. Hän käveli hänen kanssaan sateessa, lyhty laski useita kertoja, mutta se toimii täydellisesti. Akku ei ole koskaan purkautunut nollaan, suuri kapasiteetti.

Mukava valo

-

Hyvä mukava valo, hyvä näkyvyys. Sääli, että he eivät ole yrittäneet vedenpitävyyttä lainkaan, voit nähdä käytännöllisesti katsoen liittymisen akkupaikkaan, ei suositella käyttämistä vaaleassa sateessa tai kovassa sumussa. En olisi ostanut sitä, jos olisin tiennyt, että se ei edes kestäisi kevyttä suihkua.

Aina hyvä

-

Suuri toimitus, erinomainen tuote, ladattava akku toimii paljon paremmin kuin tavalliset ladattavat paristot

Ihmisarvo

-

Ehkä vähän liian pehmeä mielestäni, mutta tuntuu kirkas ja pitkäikäinen

Tietoa minusta

-

Tilaus kesti odotettua kauemmin. Tuote on menettänyt laatuaan erityisesti käytetyssä materiaalissa. käytetty muovi on huono edellisten versioiden edestä. Minulla on epäilyksiä siitä, että osoitetut lumeenit ovat todella totta.

Great il·luminació i versabilitat

-

Bona gradació de llums i la clau és joka on pugui utilitzar akku i paalujen välinpitämättömyys. 350 lumenia on lovi, mutta akun teho kestää 2 tuntia, mutta kuljettaa aina recanvi-paaluja.

Erittäin hyvä

-

Rakastin taskulamppua, suurta valaistusta ja monipuolisuutta akulle tai paristoille. Ostan ylimääräistä akkua joskus. Erinomainen tuote toimituksen nopeuden lisäksi. Onneksi olkoon.

Hyvä valaistus

-

Ei ole vielä testannut vedenpitävyyttä, mutta hyvä valaistus

Se ei ole vedenkestävä, koska itsenäisyys suorittaa ultra ei riitä.

-

Huomaan, että he eivät määritä sivulla, onko se vedenkestävä. Olen jo ostanut sen, ja näen, että siinä osastossa, jossa akku menee, kansi ei ole hermeettisesti suljettu, mielestäni se pääsee helposti veteen. Lisäksi 2 tunnin enimmäistehon 350 lumenin autonomia on hyvin vähän, koska yö kestää keskimäärin 8-10 tuntia.

Erinomainen ajovalaisin

-

Monipuolinen, voit käyttää paristoja jo mukana olevana akuna. Erittäin vahva.

Kaikki suuri

-

Toimitus yleensä tapahtuu odotetulla tavalla, nämä taskulamput ovat suuria, minulla oli jo useita malleja, en enää elää ilman.

Petzel erinomainen

-

Suuri tuote ja toimitus tapahtui normaalisti.

Petzl actikin ydin

-

Kevyt ja mukava Erittäin hyvä valaistus. Helppo käyttää

Peltzin taiteellinen ydin

-

Todella hyvin tyytyväinen tuotteeseen, käytän sitä, kun menen yöllä kissojen pesäkkeelle, ja se valaisee hyvin, niin paljon, että enempää valoa käyttävä tila ei käytä sitä pelkästään eläinten häikäisemiseksi. viisi päivää, ja minulla on yleensä noin 15 ”joka ilta, tällä hetkellä en ole ladannut tai huomannut, että valo heikkenee, niin hyvin, muiden ajovalojen kanssa vietin elämäni ostamalla paristoja, koska ladattavat olivat tyhjentyneet, asiq hyvin onnellinen. Jos minun olisi parannettava jotain paristokotelon sulkemisjärjestelmää, ne voisivat lisätä kuminauhaa, jotta vesitiivis kekseliäisyys, vaikka en aio sukeltaa, olisi hyvä olla huolissani, kun sataa runsaasti, ja minun alueellani .

Erittäin hyvä tuote

-

Erittäin hyvä linssi.

Erittäin hyvä

-

Se syttyy paljon. ja akku kestää mitä se sanoo.

Petzl actikin ydin

-

Olin tyytyväinen sen suorituskykyyn, näyttää päivänvalolta, hyvästä laadusta. Nopea toimitus, näet pian!

Puas hati boskuu ..

-

Erittäin hyvä laatu ..

Puas hati boskuu ..

-

Erittäin hyvä laatu

Trail run - taskulamppu

-

Rakastan akun vaihtoehtoa. Sen erittäin kevyt, kestävä ja mukava. Käytän sitä reitin varrella.

Tehokas ja hyvä itsenäisyys

-

Core akku kestää hyvin.

Sinulla on oltava yksi.

-

Se on pakollinen tuote, kun kiivetä vuorelle, se on kevyt, sen säädettävä teho on merkitty ja sen kesto latautuu, kun akku riittää.

Erittäin hyvä tuote

-

erittäin hyvä tuote

Suuri tekniikka, rikki asunto.

-

Lampun ydinakutekniikka on todella hieno! Tapaus, jota en ole kovin vakuuttava, koska se ei sulkeudu sisään asetetun akun imemiseen eikä muovi ole kovin laadukas.

Ylin

-

Erittäin hyvä valaistus ja mukavuus!

Erinomainen

-

Täydellinen valaisin, valo, joka toimii kahden virtalähteen (ladattavan akun ja alkaliparistojen) kanssa. Punavalon tila mahdollistaa lukemisen häiritsemättä. Petzlin laatu aina ylhäällä! Hinta Trekinnille erittäin kätevä.

Erinomainen

-

Kevyt, mukava ja tehokas, tämä ajovalaisin on erinomainen tuote ulkoiluun, kuten retkeilyyn, vaellukseen, maastopyöräilyyn ... Paristo toimitetaan lamppuun, se on täydellinen!

Erinomainen

-

Erittäin hyvä taskulamppu erityisesti akulle, joka tuo

Exelente

-

Kevyt lyhty, mukava ja hyvä akun käyttöikä. Kolme kirkkausasetusta ja punaista valoa on kaksi, yksi päällä ja toinen päälle. Sen etu on akku. En huomannut Petzl Tikkinan tehoeroa 150 lumenista.

Mahtava ajovalaisin

-

Tämä on minun lähettämäni petzl Actik ydin. Petzl ei koskaan voinut mennä pieleen!

Valonheittimet

-

Pro: paino, akku, iso nappi, 350 lm. Con's: ilman lukitustilaa.

Kattava ja helppokäyttöinen

-

Tehokas ja helppo käyttää. Akku (mukana) on plus. Lamppu toimii myös paristoilla. Punainen valo avulla ei tehdä kevyt liian aggressiivinen yhteisön.

Kevyt, helppokäyttöinen)

-

Tykkään becasue toiminta on yksinkertainen, se on erittäin kevyt, ja lataus on yksinkertainen.

Ajovalaisin

-

Suuri ajovalot, valo, tyylikäs

Mahtavaa!

-

Suuri lyhty! Pettsl kuten aina hyvä. Erittäin tehokas valoa niin pieni lyhty. Heikko järjestelmä, joka olisi tarpeeksi siirtyä jalka ilman ongelmia! Tehokkain järjestelmä voi helposti ajaa polkupyörällä ja tunne kipua. Aina kanssani, auttaa usein. Työskentely ankarissa talviolosuhteissa Venäjän Pohjois. Rakenna laatu yleensä on kuten aina Pettsl. Ei valituksia. Tärkeintä hinta magazina- pommi löydetty alla! Kiitos! Palvelu on erittäin ystävällinen!

Erinomainen artikkeli!

-

Erinomainen taskulamppu, tehokas, helppokäyttöinen. Suosittelen!

Suuri taskulamppu

-

Erittäin tyytyväinen tähän pään soihtuun Minun on sanottava, että minun piti ajatella luovuttamasta lähes 50 Quidä taskulamppuista, mutta en kadu sitä. Mukana on ladattava akku ja mini-USB-kaapeli (lisäämällä yhä kasvavaan kokoelmaan) Erittäin mukava ja tuskin tunnen sitä pääni. Hihna kiinnittää sen tiukasti ja se ei pyöri. Painikkeet ovat helppokäyttöisiä ajon aikana ja valot ovat hyvin kirkkaita. Minun ei tarvinnut käyttää sitä kirkkaimmalla asetuksella, koska 3: n keskiasetus on tarpeeksi kirkas minun piki-musta talviajoille.

Erinomainen

-

Kevyt ja mukava, valoisa painoa ja kustannuksia. Suuri retkeily, vaellus, ja pyöräily.

Core on ihana

-

Hei, kuten aina, järjestys saapui ennätysajassa, edessä on ihme, sen USB-latausta säästää paljon ostaa paristoja, olen rakastunut tähän edessä. Paljon kiitoksia, keep it up !!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje