up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Odlo

Odlo Samara Skirt

Odlo Samara Skirt

plus
  • Play videoOdlo Samara Skirt
  • Odlo Samara Skirt
  • Odlo Samara Skirt

Odlo Samara Skirt

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Odlo Samara Skirt

Vakavia juoksijat tarvitsevat vakava korkean suorituskyvyn vaatteet ajaa ja naiset? S Samara käynnissä hame hyödyntää Odlo? S kevyin kuin kevyin (LTTL) suunnittelu ja rakentaminen, jotta kaikki mahdolliset gramma painosta on tallennettu ja että jokainen askel juokset on kevyempi on tulos. Ajaa Samara ja tuntuu niin kevyt ja mukava olet? Ll luulet? Re purjehtii ole käynnissä. Samara Hame yhdistyvät Pes Stretch Woven ja Soft Stretch Jersey materiaaleja, jotka toimivat läpi jokaisen askeleella. Leveä, mukava joustava vyötärönauha pidetään tiukalla sisemmällä kiristysnauha, sisempi huohottaa on erittäin mukava ihoa vasten ja siellä? S hienovarainen Odlo tuotemerkin hame edessä.

Ominaisuudet:

Erittäin kevyt hame korkean suorituskyvyn.

Tekniset tiedot:

Materiaali Kuvaus: Pes Stretch Woven, Soft Stretch Jersey


Jos pidät Odlo Samara Skirt:sta, tutustu myös muihin Odlo:n juoksu ja triatlontuotteisiin Naisten vaatteet osastollamme ja Hameet katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia runnerinn:ssa, omassa juoksu ja triatlon verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Odlo Samara Skirt

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

版 型 美, 而且 太 舒服 了!

-

輕便 有 顯 瘦, 好 搭好 穿 又 具 設計 感, 穿 起來 十分 顯 瘦 阿!

Odlo samara hame

-

Joten hyvä, ostin toisen!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet flecha

clouse menu Sulje
up up