up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Odlo

Odlo InSeamless Soft

Odlo InSeamless Soft

plus
  • Play videoOdlo InSeamless Soft
  • Odlo InSeamless Soft
  • Odlo InSeamless Soft

Odlo InSeamless Soft

Tuotekuvaus Odlo InSeamless Soft

Monitoiminen tuulenpitävä maastohiihtosarja NORDSETER, joka on valmistettu hengittävästä ja joustavasta materiaalista, jolla on korkea venytyskyky liikkumisvapauden varmistamiseksi.
Tekniset tiedot:
49% polyamidi, 46% polyesteri, 5% elastaani
tekniikka:
Oeko Tex:
Odlon toiminnalliset alusvaatteet Oeko Tex® -merkintä “Luottamus tekstiileihin”, joka todistaa haitallisille aineille testatut tekstiilit Oek Tex -standardin 100 mukaisella tavalla. Tuotteemme vastaa nykyisiä ihmisen ekologisia vaatimuksia: Ei syöpää aiheuttavia aineita, ei formaldehydiä, vapaa Allergiaa aiheuttavista väriaineista, ihoystävällinen Ph Val
Hoito:
Konepesu lämmin [40 °]
Ei saa valkaista
Rumpukuivaus Normaali matala lämpö
Rautaa vähän
Älä kuivapuhdista


Odlo InSeamless Soft on paras tuote juoksu ja triatlontavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Alusasuttuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Naisten vaatteettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset runnerinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Odlo-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Odlo InSeamless Soft

Väri
Ominaisuudet
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up