up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley

Oakley Turbine

plus
  • Play videoOakley Turbine
  • Oakley Turbine

Oakley Turbine

Tuotekuvaus Oakley Turbine

Mukauta vetävien silmälasien nimeä ja ota paras optinen suorituskyky, jos käytät sitä eniten.

Kaikki Replacementllenses-ominaisuudet Lyömätön selkeys, iskunkestävyys ja 100% UV-suodatus Oakleys High Definition Optics (Hdo) .Tärkeää Huom:

Vaihtoehtoja ei saa palauttaa, jos ne on kiinnitetty tai naarmuuntunut. Tarkkuuslinssi on tavallinen standardi Fit'Standard.

Teknologiat: High Definition Optics.Rakastatko juoksu & triatlon:a? Hanki oma Oakley Turbine ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Oakley:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Juoksuvarusteet tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman juoksu & triatlon mallit, useimmat Varaosat tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Oakley Turbine

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up