up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley

Oakley Radarlock Path

plus
  • Play videoOakley Radarlock Path
  • Oakley Radarlock Path

Oakley Radarlock Path

Tuotekuvaus Oakley Radarlock Path

Mukautuvat muuttuviin valaistusolosuhteisiin tai muutat ulkoasua vaihtamalla eri objektiiviin muutamassa sekunnissa. Valitse muoto ja väri suorituskyvyn optimoimiseksi ja valitse ilmastettu muoto, jos haluat jäähdytysilmavirran. Iridium®-pinnoitteilla varustetut linssit säätävät täsmällisesti valonlähetystä ympäristölle. Ei-tuuletetut linssit ovat käytettävissä polarisaatiolla estämään häikäisyä sokeuttamiselta säteiltä. Oakley-polarisaatio poistaa tavanomaisissa tekniikoissa esiintyvän sameuden ja vääristymän luomaan parhaan polarisoituneen optiikan planeetalle.

Tekniset tiedot:

Valonlähde: 20%

Valoedellytykset: keskitasoinen

Kontrasti: Neutraali


Haluatko lisää juoksu ja triatlon tuotteita Oakley:lta? runnerinn:sta, omasta juoksu ja triatlonverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman juoksu ja triatlontuotteita, kuten Oakley Radarlock Path. Tällä hetkellä Oakley Radarlock Path on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki juoksu ja triatlonvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Oakley Radarlock Path

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä

-

hyvä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up