up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley

Oakley Micro Bags Large

plus
  • Play videoOakley Micro Bags Large
  • Oakley Micro Bags Large

Oakley Micro Bags Large

Tuotekuvaus Oakley Micro Bags Large

Ne ovat optisesti puhtaita ja järjettömän kestäviä, mutta hienoin linssit planeetan silti ansaitsevat kunnioitusta. Että miksi tämä silmälasien säilytyskassi kaksinkertaistuu palkkio linssin puhdistusliinalla. Me kutsumme pussin materiaalin "Microclear", koska kierteet ovat mikro hienoja (mikä tekee siitä erittäin pehmeä optiikka), ja siksi koko ajatus on pitää visio selkeä. Tämä erityinen kangas on ainoa asia, sinun pitäisi käyttää puhdistaa Plutonite linssit Oakley silmälasien. Hanki joitakin extrat joten youll on yksi käsi aina elämästä tien päällä uskaltaa saastuta ikkuna maailmaan.

Oakley Micro Bags Largea on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Oakley:n tuotteita, kuten Micro Bags Large, löydät ne omasta juoksu & triatlon verkkokaupastasi runnerinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. runnerinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä juoksu & triatlon varusteita Oakley:lta.

Ominaisuudet Oakley Micro Bags Large

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up