up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley

Oakley Jawbreaker Prizm Trail

plus
  • Play videoOakley Jawbreaker Prizm Trail
  • Oakley Jawbreaker Prizm Trail

Oakley Jawbreaker Prizm Trail

Tuotekuvaus Oakley Jawbreaker Prizm Trail

Mukauta Oakley-silmälasiasi ulkonäköä ja saat optimaalisen optimaalisen suorituskyvyn, jos käytät sitä eniten. Kaikki vaihto-objektiivit ovat Oakleys High Definition Optics® (HDO®): n lyömätöntä kirkkautta, iskunkestävyyttä ja 100% UV-suodatusta.

High Definition Optics® -objektiivit:

Kaikki Oakley-linssit tarjoavat HDO®-tekniikkaa, jolla on seuraavat edut:

Selkeys: Tavalliset linssit voivat suurentaa kuvia. HDO®-tarkkuus antaa vähemmän vääriä näkemyksiä koko näkökentältä.

Taitekerroin: Tavallisilla linssillä esineet eivät ole oikeastaan, jos näet ne. HDO® tarjoaa entistä tarkemman kuvan, joten aivojesi ei tarvitse ylitöitä.

UV-suoja: Kaikki Oakley-linssit estävät 100% UVA-, UVB- ja UVC-säteistä ja haitallista sinistä valoa jopa 400 nm: iin asti.


Pidätkö Oakley Jawbreaker Prizm Trail tuotteesta? Käy juoksu ja triatlon verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Juoksuvarusteettuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki juoksu ja triatlontuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Juoksuvarusteet valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Oakley Jawbreaker Prizm Trail

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Super mukava!

-

loistava mukava..tykkää siitä!

Upeat linssit - kauhea toimitus

-

Fantastiset linssit - tylsät päivät kirjaimellisesti syttyvät. Ja hyvä hinta. Mutta: Muu pyöräilyyn liittyvä tilaus Bikeinniltä - 3 päivän toimitus Unkariin Linssitilaus Snowinnista - 23 päivää Unkariin. Ei viestintää. Ei voida hyväksyä.

Oakley jawbreaker replacement -näyttö

-

Aito Oakley-leukamurtaja PRIZM -värinäyttö matalalle auringonpaisteelle kohtuulliseen hintaan.

Oakley jawbreaker prisma trail korvaava linssin tarkistus

-

fantastinen tuote, tuskin tiedät, että sinulla on oakley-leukamurtaja, ja prisma-polkulinssit tekevät jokaisesta ominaisuudesta elävämmän. erinomainen ja nopea, palvelu snowinnista lyömättömään hintaan, suosittelen ehdottomasti.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up