up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley

Oakley Frogskins Polarized

plus
  • Play videoOakley Frogskins Polarized
  • Oakley Frogskins Polarized

Oakley Frogskins Polarized

Tuotekuvaus Oakley Frogskins Polarized

Mukauta Batwolf-silmälaseja ja saat parhaan optisen suorituskyvyn, jos käytät sitä eniten.

Kaikki Replacementllenses-ominaisuudet Lyömätön selkeys, iskunkestävyys ja 100% UV-suodatus Oakleys High Definition Optics (Hdo) .Tärkeää Huom:

Käytä hoitoa, kun asennat / irrotat lisävarusteita.

Scratchedllenses ei voi palauttaa eikä niitä ole peitetty Oakleysin takuupalvelussa Policydetails Lens Shape Standard Fit'Standard.

Teknologiat: High Definition Optics.Haluatko lisää juoksu & triatlon tuotteita Oakley:lta? runnerinn:sta, omasta juoksu & triatlonverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman juoksu & triatlontuotteita, kuten Oakley Frogskins Polarized. Tällä hetkellä Oakley Frogskins Polarized on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki juoksu & triatlonvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Oakley Frogskins Polarized

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up