up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley

Oakley Flak Jacket Replacement Lens

plus
  • Play videoOakley Flak Jacket Replacement Lens
  • Oakley Flak Jacket Replacement Lens

Oakley Flak Jacket Replacement Lens

Tuotekuvaus Oakley Flak Jacket Replacement Lens

Ensimmäisestä päivästä, tavoitteemme Flak Jacket oli luoda maailmanluokan urheiluvälineitä.

Koulutus ja kilpailu voivat viedä sinut kirkkaalta ajalta huipulle taivaalle ja kaiken kesken, joten olemme kehittäneet vaihtokelpoisen objektiivin, joka sallii sinun sopeutumisen.

Ylimääräisten objektiivien avulla sinulla on aina paras optiikka nykyisille olosuhteille, ja voit olla valmis riippumatta siitä, onko aurinko kymmenes minuutti nyt. Tarkennukset Lens Shape Standard Fit'Standard.

Teknologiat: High Definition Optics.Tunnetko jo kaikki Oakley Flak Jacket Replacement Lens:n ominaisuudet? runnerinn:ssa, valikoimme juoksu & triatlontuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Juoksuvarusteettuotteita, tsekkaa koko Varaosat valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Oakley, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien juoksu & triatlon asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Oakley Flak Jacket Replacement Lens

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä laatu ... hyvä suorituskyky

-

nyt tottunut tilaamaan tällä sivustolla ... tuotteet ovat alkuperäisiä (ei kiinalaisia kopioita!) ja toimitusajat täyttyvät. Kolme sanaa: Hintalaatu ja luotettavuus

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up