up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley

Oakley Flak Jacket Polarized

plus
  • Play videoOakley Flak Jacket Polarized
  • Oakley Flak Jacket Polarized

Oakley Flak Jacket Polarized

Tuotekuvaus Oakley Flak Jacket Polarized

Muokata ulkoasua Fives Squared silmälasien ja saat parhaan optisen suorituskyvyn, jos käytät sitä eniten. Kaikki vaihto linsseissä on voittamaton kirkkaus, iskunkestävyys ja 100% UV-suodatus Oakleyn HIGH DEFINITION OPTICS (HDO). Linssit sopivat Fives Squared ja Fives 3.0 (Asian Fit) kehyksiä.

Tärkeä huomautus: Korvaus objektiiveja ei voi palauttaa, jos ne on asennettu tai naarmuuntunut. Asian Fit linssejä ei voida asentaa vakiokokoisen silmälasien kehyksiä.



Tarkemmat tiedot


Lens muoto standardi

Lens väri musta iridium polarisoitunut



TECHNOLOGIES:


High Definition Optics

Oakley HDPolarized


Jos pidät Oakley Flak Jacket Polarized:sta, tutustu myös muihin Oakley:n juoksu ja triatlontuotteisiin Juoksuvarusteet osastollamme ja Varaosat katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia runnerinn:ssa, omassa juoksu ja triatlon verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Oakley Flak Jacket Polarized

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up