up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley

Oakley Flak 2.0 XL Polarized

plus
  • Play videoOakley Flak 2.0 XL Polarized
  • Oakley Flak 2.0 XL Polarized

Oakley Flak 2.0 XL Polarized

Tuotekuvaus Oakley Flak 2.0 XL Polarized

Muokata ulkoasua teidän FLAK 2.0 XL silmälasit ja saada paras optisen suorituskyvyn jossa käytät sitä eniten. Kaikki korvaaminen linssit on voittamaton kirkkaus, iskunkestävyys ja 100% UV-suodatus Oakleys HIGH DEFINITION OPTICS (HDO).

Tärkeä huomautus: vaihtolinssit ei voi palauttaa, jos ne on asennettu tai naarmuuntunut. Asian Fit linssejä ei voida asentaa vakiokoko silmälasien kehyksiä.Tarkemmat tiedot


Linssin väri musta iridium

Fit standardiTECHNOLOGIES:


High Definition Optics


Haluatko lisää juoksu & triatlon tuotteita Oakley:lta? runnerinn:sta, omasta juoksu & triatlonverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman juoksu & triatlontuotteita, kuten Oakley Flak 2.0 XL Polarized. Tällä hetkellä Oakley Flak 2.0 XL Polarized on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki juoksu & triatlonvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Oakley Flak 2.0 XL Polarized

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up