up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley

Oakley Canopy

plus
  • Play videoOakley Canopy
  • Oakley Canopy

Oakley Canopy

Tuotekuvaus Oakley Canopy

Oakley-linssisävyt on suunniteltu tarjoamaan paras yhdistelmä valonsuodatusta, väritasapainoa ja visuaalista kontrastia. Näkyvyys vuorella voi vaihdella villisti, lumimyrskyistä suklaasta sokeita kirkkaaseen auringonvaloon ja kaikkeen siltä väliltä. Oakley tarjoaa kattavan valikoiman suorituskykyisiä linssejä, jotka sopivat erityisesti suunniteltuihin sävyihin ainutlaatuisilla IRIDIUM®-pinnoitteilla, jotka on suunniteltu säätämään, kontrastia ja tasapainottamaan valonläpäisyä.

Tärkeä huomautus: Ole varovainen, kun asennat / poistat lisälinssejä. Naarmuuntuneita linssejä ei voida palauttaa, eivätkä ne kuulu Oakleyn takuukäytännön piiriin.Oakley Canopy on paras tuote juoksu & triatlontavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Varaosattuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Juoksuvarusteettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset runnerinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Oakley-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Oakley Canopy

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up