up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley

Oakley Batwolf Polarized

plus
  • Play videoOakley Batwolf Polarized
  • Oakley Batwolf Polarized

Oakley Batwolf Polarized

Tuotekuvaus Oakley Batwolf Polarized

Batwolf vaihtolinssit


Muokata ulkoasua Batwolf ™ silmälasien ja parhaan optisen suorituskyvyn, jossa käytät sitä eniten. Kaikki vaihtolinssit on voittamaton kirkkaus, iskunkestävyys ja 100% UV-suodatus Oakleyn High Definition Optics ® (HDO ®).Lens tiedot:


Harmaa Polarisoidut


Keskipitkällä kirkkaalle valolle. Erinomainen monikäyttöinen objektiivi tarjoaa todellisempi värinäkö vuonna aurinkoisessa säässä.


- Light Vaihteisto: 18%


- Edellytykset: Medium Bright Light


- Protection Index: 2


- Neutraali / Kontrasti: Neutraali


Jos haluat ostaa Oakley:n parhaita Juoksuvarusteettuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! runnerinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Oakley:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista juoksu & triatlontuotteistamme, kuten Oakley Batwolf Polarized. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Oakley Batwolf Polarized kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Oakley Batwolf Polarized

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up