up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Oakley

Oakley A Frame 2.0

plus
  • Play videoOakley A Frame 2.0
  • Oakley A Frame 2.0

Oakley A Frame 2.0

Tuotekuvaus Oakley A Frame 2.0

Oaklaey linssi sävyjä on suunniteltu tarjoamaan parhaan yhdistelmän valon suodatus, väritasapainoa ja visuaalista kontrastia. Näkyvyys vuorella voi vaihdella villisti, alkaen socked tuiskut ja päivänselvää kirkkaassa auringonvalossa, ja kaikkea siltä väliltä.


Oakley tarjoaa kattavan valikoiman suorituskyvyn linssit, jotka vastaavat erityisesti suunniteltu pohja sävyjä ainutlaatuisia Iridium® pinnoitteita, joiden tarkoituksena on tarkasti virittää, kontrastia ja tasapainoa valonläpäisy.Tekniikka:


Iridium:

Suunniteltu tasapainottamaan valon läpäisyä ja vähentää häikäisyä, tämä palkkio Linssin pinnoite on valmistettu ylikuumennetulla metallioksideista. Sitä on saatavana spektrin värejä optimoimiseksi visio lähes mitä tahansa valaistusolosuhteissa.


Hyödy nyt Oakley A Frame 2.0 tarjouksistamme. juoksu & triatlon verkkokaupastamme, runnerinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden juoksu & triatlon varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin juoksu & triatlon kategorioihin ja löydä suosittuja Oakley-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Oakley A Frame 2.0

Väri
Alakategoriat
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up