up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nutrisport

Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Without Flavour

plus
  • Play videoNutrisport Stimulred Enershot 20 Units Without Flavour
  • Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Without Flavour

Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Without Flavour

Tuotekuvaus Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Without Flavour

Stimul RED ENERSHOT® on suunniteltu antamaan niille tarvittavia ravintoaineita, jotka auttavat optimoimaan suorituskykyä harjoituksen aikana korkean intensiteetin harjoituksen.

Tunnetut ravitsemukselliset tarpeet urheilijoiden, tekninen osasto NutriSport on kehittänyt oikea yhdistelmä ainesosia, jotka parantavat fyysistä kapasiteettia triathletes vaikuttamalla viive lihasten väsymistä, estää kouristukset, parantunut hermo-aktiivisuus, optimointi energia-aineenvaihduntaa ja siksi parempi suorituskyky:

guarana:

Onko panos luonnon kofeiinia depotmuotoisen sallii, stimuloimalla keskushermostoon, aktivoi aineenvaihduntaa rasvoja ja viivästyttää väsymys.

tauriini:

Runsas aminohappo lihaskudoksen joka osallistuu aktiivisesti hermo järjestelmän optimoida vaste ärsykkeisiin ja parantaa lihasten suorituskykyä.

L Arginiini:

Aminohapon merkittävää suorituskyvyn urheilija aktiivisuutta. Edistää lihasten hapetus kuin edeltäjä typpioksidin, mikä parantaa hapensaanti lihaksia mukana toiminnassa. Se osallistuu myös detoksikaatiomenetelmien ja auttaa poistamaan jätettä syntyy harjoituksen aikana.

magnesium:

olennainen osa mekanismeja lihaksen supistumisen ja rentoutumisen ja estämään kouristelua aikana harjoitustöitä, joihin liittyy korkea menetyksiä elektrolyyttejä.

ginseng:

luonnollinen ote virkistävä toimintaa, joka parantaa keskittymiskykyä ja tuo elinvoimaa.

Complex B-vitamiineja:

Tehostaa energia-aineenvaihdunnan urheilijan ja kannustaa rinnastaminen ravintoaineita osallistuu ENERSHOT.

ENERSHOT täydentää sen kaavan muiden aineosien kanssa, kuten koliini sitraatti ja D glucuronolactone, jotka toimivat synergistisesti muiden. Sisään

Lisäksi sen muoto on merkittävä puuttuminen sokerit mahdollistaa energian stimuloiva panos muuttamatta verensokerin urheilija, joka on erittäin tärkeä niille katsomassa niiden ravinto harjoituksen aikana, jotta saavutetaan paras tulos sekä koulutukseen ja kilpailu.


Täydennä tilauksesi Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Without Flavour:lla, jonka löydät Terveys ja ravinto kokoelmastamme Urheilulisät tuotteiden joukosta. Selaa myös muita juoksu & triatlon kategorioita runnerinn:ssa, joka on oma juoksu & triatlonvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Urheilulisät varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla runnerinn:ssa!

Ominaisuudet Nutrisport Stimulred Enershot 20 Units Without Flavour

Väri
Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up