up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nutrisport

Nutrisport Sport Zero Calories 20 Units Lemon

plus
  • Play videoNutrisport Sport Zero Calories 20 Units Lemon
  • Nutrisport Sport Zero Calories 20 Units Lemon

Nutrisport Sport Zero Calories 20 Units Lemon

Tuotekuvaus Nutrisport Sport Zero Calories 20 Units Lemon

Tärkeyttä nesteytyksen ja mineraalien korvaaminen liikuntasuorituksen aikana on enemmän kuin tunnustettu maailman urheilun. Tästä syystä tärkein tarve kattaa liikunnan aikana on nesteytys, ilmeisesti täydennetty elektrolyyttejä koska se vaikuttaa energian mekanismien ja prosessien lihaksen supistumisen ja rentoutumista.

Niistä juomat, joka täyttää nämä tarpeet korostamme isotoniset juomat, joissa ei vain meillä on mineraali tarjontaa vaan myös hiilihydraatteja sen muotoiluun. Kuitenkin joskus löydämme urheilijat, jotka eivät halua ovat hydraatit harjoituksen aikana tai haluavat hallita niiden saanti ... siinä tapauksessa isotonisten juomien ei olisi sopivin tuote.

Urheilujuoma Zero kaloria on erilainen juoma konsepti urheilijoille. Urheilujuoma Nolla kaloria on suunniteltu vastaamaan tarpeisiin henkilö, joka suorittaa liikuntaa ja haluaa valvoa hiilihydraatteja. Sport Drink Zero kalorimäärä on käytännön tikkuja koostuvat elektrolyyttejä (natrium, kalium ja magnesium) ja vitamiinit ilman lisättyjä hiilihydraatteja (sokereita).

Kiitos tämän osuus elektrolyyttejä voidaan välttää ongelmat, jotka liittyvät niiden puuttuminen, kuten lihaskrampit, kontraktuuria, suorituskyvyn menetys ... urheilujuoma Nolla kaloria koostuu käytännön tikkuja helppo kuljettaa ja liueta.


Hyödy nyt Nutrisport Sport Zero Calories 20 Units Lemon tarjouksistamme. juoksu ja triatlon verkkokaupastamme, runnerinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden juoksu ja triatlon varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin juoksu ja triatlon kategorioihin ja löydä suosittuja Nutrisport-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Nutrisport Sport Zero Calories 20 Units Lemon

Alakategoriat
Tuotetyyppi
Määrä
Koulutus
Kofeiini

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä vaihtoehto hydratoida

-

Nämä kirjekuoret ovat hyvä vaihtoehto hydratoida ja ottaa talteen elektrolyyttejä kuumalla säällä. Ennen kaikkea se on varsin hyödyllinen niissä pyöräilyvaihteissa, joissa organisaatio tarjoaa vain vettä tarvikkeissa, koska taskussa voi olla kaksi tai kolme kirjekuorta, jotka liukenevat nopeasti veteen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up