up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nutrisport

Nutrisport Sequential 80 2Kg Vanilla

plus
  • Play videoNutrisport Sequential 80 2Kg Vanilla
  • Nutrisport Sequential 80 2Kg Vanilla

Nutrisport Sequential 80 2Kg Vanilla

Tuotekuvaus Nutrisport Sequential 80 2Kg Vanilla

Mikä on peräkkäistä 80?

Yhdistelmä hidas imeytyminen proteiinien (kaseiini ja kalsiumkaseinaattia) sopii täydentämään ruokavaliossa tahansa urheilija ateriat tunneista (puolivälistä aamulla ja puolivälissä iltapäivällä) ja / tai ennen nukkumaanmenoa.

85% proteiinia per ravistetaan ja vain 4% hydraatit, Sequential 80 on oikea tuote niille urheilijoille, jotka vaativat korkeaa proteiinin saanti mutta vähän hiilihydraatteja.

Peräkkäinen 80 avulla ylläpitää ruokavalio sisältää runsaasti proteiineja suosimaan lihasten kehittämiseen ja samaan aikaan vähentää kulutusta hydraattien välttää liiallinen saanti kaloreita, jotka voivat aiheuttaa voitto rasvaa.

Ansiosta suuri arvo antaa kehon aminohapoilla pitkittyneen tavalla, säilyminen ja palautuminen lihasmassan ja välttää lihasten hajoamista.

Peräkkäinen 80 tarjoaa 25% päivittäisestä tarpeiden (CDR) B6-vitamiinia per annos, jolloin useampi kuin yksi päivittäinen saanti aiheuttamatta vitamiinimyrkytyksen (ylimäärä vitamiineja kehossa). B6-vitamiinin on keskeinen väline prosesseissa proteiinin ja aminohapon imeytymistä, joten sen merkitys athlete's ruokavalio.

Kuinka käyttää

Liuotetaan 30 g (yksi metri täysi) 200 ml (yksi lasia) vettä tai rasvatonta maitoa.

Se voi myös lisätä soseet, jogurtit ...

esittely

500 ja 2000 gramman pusseihin.


Haluatko ostaa Nutrisport Sequential 80 2Kg Vanilla:n? Olet oikeassa paikassa! runnerinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Lisäravinteet malleja. Tutustu nyt uusiin Ravitsemus tarjouksiimme runnerinn:ssa. Näitä Nutrisport-merkkisiä Lisäravinteet tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Nutrisport Sequential 80 2Kg Vanilla

Väri
Tuotetyyppi
Urheilulisät
Koulutus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up