up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nutrisport

Nutrisport Protein 24 Units Chocolate

plus
  • Play videoNutrisport Protein 24 Units Chocolate
  • Nutrisport Protein 24 Units Chocolate

Nutrisport Protein 24 Units Chocolate

Tuotekuvaus Nutrisport Protein 24 Units Chocolate

Proteiini tarpeet urheilijoiden vaihtelevat 1g ja 2 g per kg kehon painoa päivässä, mikä tarkoittaa tasapainoinen ja johdonmukainen päivittäin tarjonnan lihasten kuihtumista.

Ilmeisesti ei mitään proteiinin lähde parhaiten ravitsevat lihaksia oikein, tästä syystä NutriSport tarjoaa kaksi herkullista proteiinipitoista baareja erittäin korkealaatuisia esimerkillistä biologinen arvo.

Barrita proteiini on runsaasti sopii mihin aikaan päivästä tahansa, sekä harjoittelun jälkeen ja aterioiden välillä varmistaa aminohapoilla että lihakset täytyy kehittää proteiineja. Sisään

Lisäksi sen tasapainoinen ravintosisällön tekee niistä terveellinen välipala ja tasapainoisen niille, jotka haluavat harjoittaa tasapainoista ruokavaliota.

Barrita proteiini on ravintolisä maitoproteiineja mineraaleja ja vitamiineja pikaista paranemista ja kasvaneiden tarpeiden täyttämiseksi intensiivistä fyysistä rasitusta. se

sisältää 32% proteiinia korkea biologinen. arvo

Yhdessä päivittäisen harjoittelun auttaa lihasten kehittämiseen.


Tunnetko jo kaikki Nutrisport Protein 24 Units Chocolate:n ominaisuudet? runnerinn:ssa, valikoimme juoksu & triatlontuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Terveys ja ravintotuotteita, tsekkaa koko Urheilulisät valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Nutrisport, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien juoksu & triatlon asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Nutrisport Protein 24 Units Chocolate

Väri
Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up