up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nutrisport

Nutrisport Megapower 4.4Kg Chocolate

plus
  • Play videoNutrisport Megapower 4.4Kg Chocolate
  • Nutrisport Megapower 4.4Kg Chocolate

Nutrisport Megapower 4.4Kg Chocolate

Tuotekuvaus Nutrisport Megapower 4.4Kg Chocolate

MEGA POWER edelleen tehdä ero Massanlisääjien. Ainutlaatuinen koostumus on kehittänyt kaavan, joka tyydyttää kaikkia niitä urheilijoita, jotka haluavat lihoa ja / tai hyvittää lihaksiston ja kalorien tuhlausta koulutusta.

Maitoproteiinia Blend (Hera + kaseiini + kaseinaattiin):

Proteiini-yhdistelmä on korkea biologinen arvo, joka takaa aminohapoilla lihaksiin saavuttaa suurimman proteiinisynteesiä.

Korkean ja matalan molekyylipainon hiilihydraatteja:

Ansiosta helppo monimutkainen suhde hiilihydraatteja, Megapower erottuu sen helposti sulavaa energian saannin, mikä mahdollistaa sekä korkean intensiteetin koulutusta ja aineenvaihdunta ylimääräinen kalori vaaditaan proteiinisynteesiä.

Vitamiinit ja kivennäisaineet:

Molemmat ovat osoittaneet merkitys prosessien ravinteiden assimilaatio, energia prosesseissa kehon prosesseissa lihaksen supistumisen, taistelussa vapaita radikaaleja vastaan ​​(johtuen niiden antioksidantti), että elimistön immuunijärjestelmä .. . ylimääräinen tarjonta vitamiineja ja kivennäisaineita on olennaista ruokavaliossa tahansa urheilija.

MCT:

Keskipitkäketjuiset triglyseridit ovat tarvittavan energian korkea kalorien teho ja nopea metaboloinnin tarvitsematta kerääntyä rasvakudokseen.

Kuinka käyttää:

Sisältää MEGA POWER ravista (tai minkä tahansa muun perheen tuote) puolivälissä aamulla ja / tai puolivälissä iltapäivällä.


Jos etsit korkealaatuisia Lisäravinteet tuotteita, siinä tapauksessa Lisäravinteet täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Nutrisport Megapower 4.4Kg Chocolate:a, jonka tämänhetkinen hinta on 88.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. runnerinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia juoksu ja triatlon varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Nutrisport Megapower 4.4Kg Chocolate:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Nutrisport Megapower 4.4Kg Chocolate

Väri
Tuotetyyppi
Määrä
Koulutus
Kofeiini

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up