up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nutrisport

Nutrisport Magnesium Liquid 24 Units Without Flavour Energy Gels Box

plus
  • Play videoNutrisport Magnesium Liquid 24 Units Without Flavour Energy Gels Box
  • Nutrisport Magnesium Liquid 24 Units Without Flavour Energy Gels Box

Nutrisport Magnesium Liquid 24 Units Without Flavour Energy Gels Box

Tuotekuvaus Nutrisport Magnesium Liquid 24 Units Without Flavour Energy Gels Box

Magnesium: mitä se on?

Magnesium on perusmassa minulle urheilijan ruokavaliossa. Harjoituksen epätasapainon aiheuttamat fyysiset kulut, joita meidän on otettava huomioon välttääksemme myöhemmät ongelmat, jotka voivat vaikuttaa haitallisesti suorituskykyomme. Niissä aerobisissa harjoituksissa, joissa esiintyy enemmän hikoilua, on magnesiumin (monien muiden elektrolyyttien) menetystä tärkeä.

Näissä tapauksissa tarvitaan ylimääräistä magnesiumia, erityisesti pyöräilijöiden ja juoksijoiden välillä. Tämä auttaa estämään lihasten vammoja, kouristuksia, lihasten supistumiskyvyn muutoksia ... koska ne osallistuvat hermo- ja lihaslähetykseen. Lisäksi magnesiumin puuttuminen voi myös aiheuttaa väsymystä ja ärtyneisyyttä.

Magnesium MgSPORT:

MgSPORT on NutriSport Liquid Magnesium. Se on ihanteellinen täydentää näiden magnesiumvajeiden korvaamista voimakkaiden aerobisten harjoitusten aikana ja varmistaa toivottua suorituskykyä harjoittelun aikana.

MgSPORT valmistetaan "magnesiumsitraatilla", joka on maksimaalisen biologisen hyötyosuuden magnesiumsuola. Lisäksi se sisältää B6-vitamiinia, joka parantaa magnesiumin imeytymistä ja myös "fruktoosia", joka on alhainen glykeeminen indeksi, joka välttää glykemian muutokset kilpailun tai harjoittelun aikana.

MgSPORT ei ole vain ihanteellinen magnesiumin "lastaamiseen" ennen pitkän matkan kilpailuja vaan myös satunnaisena panoksena voimakkaissa aerobisissa ponnisteluissa ja lihaksen rentoutumisena niille päiville, joilla on suurempi fyysinen kuormitus, jossa lihaksen sammuminen ja Mahdollinen yöllinen kouristukset vaikeuttavat nukkua ja lepoa.

Magnesium MgSPORT: miten käyttää

Jos satunnaista täydennystä käytetään, käytä 1 mg: n magnesiumia kerta-annos ennen ja / tai harjoituksen aikana kouristusten estämiseksi.

Jos aiot valmistautua pitkän matkan kilpailuihin, on suositeltavaa ottaa yksikköannos joka päivä 5 päivää ennen pitkän matkan kilpailua. Kilpailun aikana se suorittaa 1-3 magnesiumia ja MgSPORTin fyysistä kulumista ja hikoilua.

Voit myös ottaa 1 annosyksikön ennen nukkumaan lihaksen rentouttajana niinä päivinä, joilla on suuri fyysinen kuorma.


Haluatko lisää juoksu ja triatlon tuotteita Nutrisport:lta? runnerinn:sta, omasta juoksu ja triatlonverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman juoksu ja triatlontuotteita, kuten Nutrisport Magnesium Liquid 24 Units Without Flavour Energy Gels Box. Tällä hetkellä Nutrisport Magnesium Liquid 24 Units Without Flavour Energy Gels Box on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki juoksu ja triatlonvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Nutrisport Magnesium Liquid 24 Units Without Flavour Energy Gels Box

Väri
Tuotetyyppi
Urheilulisät
Määrä
Koulutus
Kofeiini

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up