up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nutrisport

Nutrisport HGel Caffeine 18 Units Cola

plus
  • Play videoNutrisport HGel Caffeine 18 Units Cola
  • Nutrisport HGel Caffeine 18 Units Cola

Nutrisport HGel Caffeine 18 Units Cola

Tuotekuvaus Nutrisport HGel Caffeine 18 Units Cola

Energiainflaation hiilihydraateista harjoituksen aikana voidaan tehdä käyttäen erilaisia ​​lisävarusteita. Geelit, HiGums, baareja, juomia ... he ovat joitakin yleisimpiä esimerkkejä. Kuitenkin jokainen urheilija on mieltymyksiä ja kumoaa kaiken kulutus ylitse muiden. Tekstuuri, maku, muoto ... meillä kaikilla on mieltymyksiä. Se

on tästä syystä NutriSport on kehittänyt uuden HGel, uusi tapa tarjota hiilihydraattien aikana kuntoilu muodossa nestemäisen geelin, joka Se auttaa saanti.

HGel tarjoaa saman yhdistelmän olevan hiilihydraatin tavallista Gel NutriSport, mutta suuremman määrän vettä lisättiin. Se sisältää myös muita ravintoaineita, jotka parantavat urheilijan suorituskykyä, joista tauriini, Graft Aminohapot (L Leusiini, L isoleusiini, L valiini), natrium, kalium ja vitamiineja.

HGel kofeinoitu tarjoaa myös 50 mg kofeiinia Guaranauute.


Jos pidät Nutrisport HGel Caffeine 18 Units Cola:sta, tutustu myös muihin Nutrisport:n juoksu & triatlontuotteisiin Terveys ja ravinto osastollamme ja Urheilulisät katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia runnerinn:ssa, omassa juoksu & triatlon verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Nutrisport HGel Caffeine 18 Units Cola

Väri
Tuotetyyppi
Urheilulisät

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up