up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nutrisport

Nutrisport Guarana 24 Units Frappuccino Energy Gels Box

Nutrisport Guarana 24 Units Frappuccino Energy Gels Box

plus
  • Play videoNutrisport Guarana 24 Units Frappuccino Energy Gels Box
  • Nutrisport Guarana 24 Units Frappuccino Energy Gels Box
  • Nutrisport Guarana 24 Units Frappuccino Energy Gels Box

Nutrisport Guarana 24 Units Frappuccino Energy Gels Box

Tuotekuvaus Nutrisport Guarana 24 Units Frappuccino Energy Gels Box

Määrä per annos (1 ml geeli 40):

energia:

Hiilihydraatit lyhyt ketju (4,6 g):

Nutrisport Gel antaa sinulle oikea määrä hiilihydraatteja lyhytketjuisia (Fruktoosi + dekstroosi) varmistaa energiahuollon välittömästi aiheuttamatta toivottuja huiput verensokeri (ja siksi insuliini) vastaa pelätty "pettymys."

hiilihydraatit pitkäketjuiset (26 g):

Nutrisport Gel täydentää sen energinen kaava hiilihydraateilla pitkäketjuisia ansiosta mekanismi jatkuva imeytyminen, varmistaa pitkäaikainen energian saannin välttää lihasten väsymistä.

Suorituskyky ja stimuloivaa aktiivisuutta:

Guarana (100 mg):

Guaranauute lisää energian elimistössä ja parantaa toiminnan verenkiertoelimistön. Kiitos sen kofeiinipitoisuus on myös stimuloiva vaikutus, joka viivästyttää väsymys urheilijoille.

Kofeiini (45 mg):

Kofeiini on psykoaktiivinen aine, joka vaikuttaa hermostoon palauttamalla "hälytystasoista" kehon kautta sen vaikutus nautintoaine. Se on tieteellisesti todistettu ergogenic valtaa urheilija stimuloiva energiantuotannon prosesseissa, yhä lipolyysiä ja lisättäessä vastustuskykyä väsymystä.

Ravinteiden otto ja suorituskyky:

B-vitamiinit (15% RDA *):

Aseta vesiliukoisia vitamiineja (B1, B2, B3 ja B6) välttämätön prosessi saada energiaa kehossa. Käytäntö liikuntaa jotka lisäävät sen toiminnalle ja siten kasvu tarpeisiin tämän ryhmän tärkeitä vitamiineja urheilijan suorituskykyä.

elpyminen :

BCAAta:

Siirteen Aminohapot (BCAA) on suuri voimakattilan sen runsautta lihaskudoksen kehon. Se, missä määrin on lisätty (2: 1: 1) maksimoi regeneratiivisen vaikutuksen. Lisäksi tilanteessa korkean energian kysyntä, tarjoavat nopean energiansäästöä mahdollistaa Lihasglykogeeni.

Sisältää: L leusiini (80 mg), L valiini (40 mg), L isoleusiini (40 mg)

antioksidantti:

E-vitamiini (44% RDA *):

rasvaliukoinen vitamiini kanssa antioksidantti. Reagoi vapaita radikaaleja syntyy aikana liikuntaa, välttämällä tuhoaminen "hyvä solut" ja viivyttää ikääntymistä. Sitä pidetään sydän suojaava ja virkistäviä vitamiinia. Yhdessä C-vitamiini ne parantavat sen antioksidanttivaikutuksia.

C-vitamiini (15% RDA *):

hidrosuluble vitamiini tunnettu antioksidantti tehon ja puuttua prosesseihin kollageenin, tärkein osatekijä ruston ja luun. Yhdessä E-vitamiini antioksidantti on parannettu.

Esittely

Geeli 40 g

Käyttö Ohjeet:

Ota 1 (40 g) geeliä 45 minuutin välein intensiivistä aerobista liikuntaa tai alkuun koulutusta (Max 3 geelit)


Jos olet kiinnostunut Nutrisport:n Guarana 24 Units Frappuccino Energy Gels Box tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Ravitsemus tuotteet Nutrisport-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Nutrisport suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia juoksu ja triatlon tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Nutrisport Guarana 24 Units Frappuccino Energy Gels Box jo tänään!

Ominaisuudet Nutrisport Guarana 24 Units Frappuccino Energy Gels Box

Tuotetyyppi
Urheilulisät
Määrä
Koulutus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up