up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nutrisport

Nutrisport Fusion 20 Units Salty Energy Bars Box

plus
  • Play videoNutrisport Fusion 20 Units Salty Energy Bars Box
  • Nutrisport Fusion 20 Units Salty Energy Bars Box

Nutrisport Fusion 20 Units Salty Energy Bars Box

Tuotekuvaus Nutrisport Fusion 20 Units Salty Energy Bars Box

I + D NutriSport-osasto on hiljattain kehittänyt toiminnoissaan uusia toimintoja. Nimeltään FUSION BAR, nämä palkit on valmistettu parhaimmillaan luonnollisista jalostamattomista ainesosista, kuten kaurahiutaleista, joissa ei ole gluteenia, quinoa, kuivattuja hedelmiä, Goji Marjoja,

auringonkukansiemeniä, kanelia, acerolaa, kaakaota? Lisäksi FUSION BAR-palkit sisältävät suuria ravintoaineita.

Kaunis FUSION BAR? Voit valita sen suolainen tai makea makuja. Nämä palkit tarjoavat energianlähteen, jota suolistamme hitaasti absorboivat ja aiheuttavat kyyneltyä vaikutusta. FUSION BAR on erinomainen valinta, kun päättää, mitä syödä päivällä tai ennen, harjoittelun aikana tai sen jälkeen.

Hiljattain julkaistu FUSION BAR tarjoaa energian ja elinvoimaisuuden lähteen missä tarvitset.

Jos etsit suolaista makua, FUSION Bar SALTY sopii sinulle täysin. Se koostuu kaurahiutaleista (gluteeniton) (27%), auringonkukansiemenistä (16%), kanelista (16%) ja Maldon-suolasta. Nämä palkit tarjoavat suuren energianlähteen ja tyydyttymättömät rasvahapot. Lisäksi se sisältää magnesiumia, joka on keskeinen mineraali lihasten supistumisen tai lihaksen rentoutumisen osalta. Tämän seurauksena se on loistava välipala, jolla on miellyttäviä ominaisuuksia suorien saannin aikana harjoituksen aikana sen määrän vuoksi monimutkaisissa hiilihydraateissa ja magnesiumissa.

Ravitsemustiedot per baari (38 g):

Energia-arvo 129 Kcal

Rasva 4,1 g

Joista: kyllästää 0,58 g

Hiilihydraatti 19 g

Josta: sokerit 6,5 g

Kuitu 1,6 g

Proteiini 2,9 g

Suolaa 0,37 g

Magnesium 58 mg (15% *)

ALLERGENS: Se sisältää soijohdannaisia.


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään runnerinn:ssa, omassa juoksu ja triatlonvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Baarejatuotteita suoraan Nutrisport:lta. Kysy meiltä lisää juoksu ja triatlontuotteista, kuten Nutrisport Fusion 20 Units Salty Energy Bars Box, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Nutrisport Fusion 20 Units Salty Energy Bars Box

Väri
Urheilulisät
Määrä
Koulutus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä tuote

-

Hyvä tuote, tiesin jo sen ja maku on uskomaton, jos olet kyllästynyt makeisiin asioihin, lopeta näiden baarien kohdalla! Ainoa asia on, että he lähettivät minulle laatikon, jossa on viimeinen voimassaolopäivä. En voi nähdä sitä kovin hyvin, kun kyse on 20 yksikön laatikosta.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up