up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nutrisport

Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate

plus
  • Play videoNutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate
  • Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate

Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate

Tuotekuvaus Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate

Mikä on Body Plus?

Optimaalinen yhdistelmä proteiineja ja hiilihydraatteja, jossa on suuri pitoisuus vitamiineja vahvistetaan koliini ja inositoli.

Se sisältää seoksen hiilihydraattien, eri määrän molekyylejä, sen varmistamiseksi, että sen rinnastaminen on progressiivinen, energian lähteenä.

Koostumus per annos (30 g):

Lihasten palautumista:

Seerumin proteiini (9,9 g): Proteiini on perus ravinne lihasten palautumista. Yksi olemassa oleva proteiinin lähteitä, heraproteiini on yksi rikkaimmista haarautuneet aminohapot (BCAAta) biosaatavuus on suuri, välttämättömiä ravintoaineita lihaksen uudistumista ja edistää synteesiä lihas proteiineja. Se imee helposti ja nopeuttaa palautumista.

energia:

Hiilihydraatit (18,9 g): Yhdistelmä Lyhytketjuisten ja pitkäketjuisten hiilihydraattien varmistava energiahuolto tarvitaan kouluttaa intensiivisesti ja toimittaa laitokselle tarvitsemansa energian sen prosessien lihasten palautumista. Lihasten kasvua vaatii suurta energian kysyntä, ja siksi on tärkeää täydentää ruokavaliota hiilihydraattien korkealaatuisia, kuten esiintyy Body Plus.

B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9 ja B12 (50% CDR *): B-vitamiinit ovat mukana prosessien imeytymistä lukuisia ravintoaineita, ovat välttämättömiä energiaa (näin ollen niiden täydentäminen jälkeen fyysinen ponnistus) ja vahvistaa hermoston ja immuunijärjestelmän (muiden toimintojen).

Luuston terveyden:

D3-vitamiini (50% CDR *): rasvaliukoinen vitamiini mukana kalsiumin imeytymistä ja fosforia, mikä on välttämätöntä hyvän luuston terveyden ja oikean toiminnan kaikkien niiden aineenvaihduntaan, joissa kalsiumia ja fosforia on läsnä.

antioksidantti:

A-vitamiini (50% CDR *): Rasvaliukoiset vitamiini, joka vahvistaa immuunijärjestelmää, suojella meitä mahdollisten infektioiden johdettu fyysinen stressi, joka aiheuttaa koulutus. Se on myös voimakas antioksidantti.

E-vitamiini (50% CDR *): Rasvaliukoiset vitamiini antioksidantti aktiivisuutta. Se reagoi syntyvät vapaat radikaalit liikunnan aikana, välttäen tuhoaminen 'hyvä cells' ja hidastaa ikääntymisprosessia. Sitä pidetään sydän suojaava ja virkistäviä vitamiinia.

C-vitamiini (50% CDR *): Vesiliukoinen vitamiini suuri antioksidantti tehon metaboliassa. Tämän ansiosta C-vitamiinia suojaa meitä sisäisestä kulumisesta, joka tuottaa käytännön liikunnan ja viivästyttää rappeuttavat ja ikääntymisen prosesseja.

Fat Burner Complex:

Inositoli (50% CDR *): inositoli kiihdyttää aineenvaihduntaa rasvoja kokoamalla ne ja vältetään niiden kerääntyminen sekä maksassa ja rasvakudoksessa. Eli se kiihdyttää palaminen tuottaa energiaa. Yhdessä Hill, se säätelee veren kolesterolitasoa.

Koliini sitraatti (50% CDR *): La Colina on välttämätön ravintoaine, että moitteettoman toiminnan sydän- ja aivoinfarktin järjestelmiä. Lisäksi sillä vältetään varastointi rasvojen muodossa rasvakudoksen ja suosii liikkeelle näiden muuntaa ne energiaa. Sen yhdessä Inositol edistää sääntely veren kolesterolia.

Kuinka käyttää:

Liuotetaan 30 g (yksi metri täysi) 200 ml (yksi lasia) vettä tai rasvatonta maitoa. Voit myös lisätä ne soseet, jogurtteja jne

* CDR: suositellun päiväannoksen


Tervetuloa Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate erikoistarjoukseemme. runnerinn:ssa, kuluttajat eivät ainoastaan löydä parhaan hintaisia juoksu ja triatlonvarusteita, mutta myös hyödyllistä tietoa juoksu ja triatlontuotteista ja asiantuntijoiden vinkkejä. Tuotteiden hinnat ovat päivitettyjä ja tuotesivuilta löydät kaikki tarvitsemasi suodattimet, jotta voit verrata samanlaisia tuotteita eri kategorioista, kuten Lisäravinteet.

Ominaisuudet Nutrisport Bodyplus 1.8Kg Chocolate

Tuotetyyppi
Koulutus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up