up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nike
360

Nike Zoom Gravity 2 Running Shoes

Nike Zoom Gravity 2 Running Shoes

Nike Zoom Gravity 2 Running Shoes

plus
  • 360Nike Zoom Gravity 2 Running Shoes
  • Play videoNike Zoom Gravity 2 Running Shoes
  • Nike Zoom Gravity 2 Running Shoes
  • Nike Zoom Gravity 2 Running Shoes
  • Nike Zoom Gravity 2 Running Shoes

Nike Zoom Gravity 2 Running Shoes

Tuotekuvaus Nike Zoom Gravity 2 Running Shoes

Niken Gravity-lenkkarit ovat hitaasti asettaneet itsensä yhdeksi swoosh- tuotemerkin lipputuotteista futuristisen muotoilun ja innovatiivisten teknologioiden esittelyn ansiosta. Nike Air Zoom Gravity 2 -juoksukengillä oregonilaiset osoittavat, miksi heidän tuotteitaan kehitetään jatkuvasti.

Zoom Gravity 2: n muokattu verkkopäällinen on ohut ja hengittävä, ja siinä on sukan kaltainen anatominen istuvuus. Ommeltu kantapää ainutlaatuisen pehmusteensa ja muotoilunsa ansiosta suojaa Achilles-jänteesi kulumiselta ja pitää jalkasi paikallaan koko ajan. Edistyksellinen läpikuultava päällyste etujalka- ja jalkapöydälle antaa näille kengille ylimääräisen tyylin ja näkyvyyden heikossa valaistuksessa.

Zoom Gravity 2 käyttää kahta Zoom Air -yksikköä, yksi etureunassa, yksi kantapäässä tarjoamaan luotettavan, joustavan iskunvaimennuksen, joka ajaa sinut parempiin siirtymiin ja tasaiseen juoksunopeuteen. Kengän uusi kuminen ulkopohja yhdistää jalkojen orgaanisen kuvion keskellä olevan vakautussillan kanssa pitävyyden ja vakauden takaamiseksi.
Nike Zoom Gravity 2 auttaa sinua siirtymään seuraavalle tasolle. Se on rakennettu temporajoille tai 5–10 000 kilpa-ajoon. Siinä on päivitetty, energinen muotoilu, liioiteltuja yksityiskohtia nopeaan ilmeeseen.

Nopea ja rohkea:
Läpikuultava, mesh-yläosa näyttää nopeasti, samalla kun pysyt lukittuna ja viileänä. Sen ommeltu kantapää luo entistä turvallisemman tunteen pitämällä jalkasi paikallaan jokaisella askeleella.

Nosta juoksusi:
Leveä kantapää tarkoittaa enemmän vakautta, kun murskaat maileitasi. Nostokorkeudet auttavat parantamaan iskunvaimennusta mukavuuden ollessa liikkeellä. Sisäpohjainen välipohja vähentää kevyen juoksemisen kokemusta foorumeista.

Zoomaus eteenpäin:
Jalkatilassa oleva ilma-zoomausyksikkö tarjoaa haavoittuvan napsautuksen, joka auttaa lisäämään jousta vaiheeseen. Kumimateriaalit yksikön alla luovat männän kaltaisen sensaation, kun otat mailia.


Ominaisuudet:

Kumipohja tarjoaa kestävyyttä ja vetoa.
Pehmeä ydinvaahto tarjoaa mukavan ajon. Carrier-vaahto on kiinteämpää kestävyyden kannalta.


Osta nyt Nike Zoom Gravity 2 Running Shoes niinkin edulliseen hintaan kuin 117.508248 $. Nike:n valmistama Zoom Gravity 2 Running Shoes:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. runnerinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille juoksu ja triatlontuotteille. Tarkastele kaikkia Miesten kengät-osastomme Juoksukengät:a.

Ominaisuudet Nike Zoom Gravity 2 Running Shoes

Askellus
Drop
Väri
Jalkineen paino
Kengän leveys

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Upeat lenkkarit

-

Erittäin hyvä neuvo kevyt ja erittäin ketterä kauniilla pehmustuksella !!!

Nike juoksukengät

-

Ne ovat erittäin kauniita, ne ovat kevyitä ja mukavia käyttää, tunnet mielesi käyttää niitä jokaisessa vaiheessa

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up