`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Nike

Nike Renew Arena

Nike Renew Arena

Nike Renew Arena

Nike Renew Arena

Nike Renew Arena

Nike Renew Arena

  • Nike Renew Arena
  • Nike Renew Arena
  • Nike Renew Arena
  • Nike Renew Arena
  • Nike Renew Arena
  • Nike Renew Arena
  • Nike Renew Arena
  • Nike Renew Arena

Nike Renew Arena

Tuotekuvaus Nike Renew Arena

Lisää nopeutta ja mukavuutta päivittäisiin harjoituksiin Nike Renew Arena -kenkäkengillä . Lisääntyneellä jalkatuella ja pehmeällä, kevyemmällä yläosalla nämä kengät antavat sinulle mailia rauhaa ja vakautta tiellä.

Nike Renew on tämän sarjan suositeltava vaahto, ja sen erinomainen iskunvaimennus antaa sinulle tasaisen, vakaan matkan, joka pitää sinut hymyilevänä päivittäisissä juoksemissasi. Nike Renew Arenan kumipohjassa on myös painekarttamalli, joka antaa sinulle ylimääräisen pitopaikan sinne, missä sitä eniten tarvitset.

Näissä kengissä on tekstiiliverkoston päällinen , joka tietokoneella suunnitellun rei'ityskuvion ansiosta lisää ilman virtausta rungon läpi antaen jaloillesi jatkuvan raikkauden kunkin kilpailun aikana. Joustava keskijalkahihna kietoutuu pitsilukolla varmistaakseen turvallisen, tiukka istuvuuden tällä tärkeällä alueella.

Nike Renew Arena yhdistää jalkasi monipuoliseen kudottuun materiaaliin, joka on parempi kuin juoksu. Tukeva ylempi tarjous on mukava, ja kevyt Nike React -teknologia jalkakäytävällä antaa tasaisen ja vakaan ajon.

Ominaisuudet:

Nike Renew vaahto välipohjassa tarjoaa pehmeän, sileän ja vakaan ajon.

Midfoot-hihna tarjoaa tukea kaaren kautta.

Painekartoitettu rakenne tarjoaa monipintaisen vetovoiman, jossa sitä tarvitaan eniten.

Valetut reiät parantavat pehmustusta.

1-osainen kudottu materiaali käärittää jalkasi mukavasti ja monipuolisesti.


Tunnetko jo kaikki Nike Renew Arena:n ominaisuudet? runnerinn:ssa, valikoimme juoksu & triatlontuotteet huolella, jotta ne vastaavat täydellisesti asiakkaidemme tarpeita ja eri urheilulajeja. Jos sen sijaan etsit Naisten kengättuotteita, tsekkaa koko Juoksu valikoimamme. Kaikki tuotemerkit joita myymme, kuten Nike, ovat yhteydessä niiden edustamaan urheilulajiin. Kaikki myymämme tuotemerkit ovat omien juoksu & triatlon asiantuntijoidemme testaamia!

Ominaisuudet Nike Renew Arena

Ominaisuudet
Askellus
Kengän leveys
Drop
Jalkineen paino
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje