`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

New balance

New balance Essentials Stacked Logo Tee

New balance Essentials Stacked Logo Tee

  • New balance Essentials Stacked Logo Tee
  • New balance Essentials Stacked Logo Tee
  • New balance Essentials Stacked Logo Tee

New Balance Essentials Stacked Logo Tee

Tuotekuvaus New balance Essentials Stacked Logo Tee

Flaunt takasi klassisen tyylin naisten New Balance Stacked -logoon T. Näyttää klassisen lentävän NB-logon, urheilullinen sopiva siluetti tekee helpon ylhäältä suosikkisi farkkuihin, leggingseihin ja hikoihin.

Naisten Essentials Stacked Logo T pistää jokapäiväisen ilmeesi helposti klassisella tyylillä, jossa on urheilullinen ja ylimitoitettu NB-logo. Kudottu NB-tarra, joka on helmassa, helpottaa ulkonäköä.

Ominaisuudet:

Athletic fit

Klassinen pinottu NB-logo keskikerroksessa

Kudotut välilehdet

Tekniset tiedot:

Materiaali: 100% puuvillaa


Oletko kiinnostunut New balance:n Essentials Stacked Logo Tee:sta? Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla runnerinn:n valikoimassa, omassa juoksu & triatlon verkkokaupassasi. Meiltä runnerinn:lta löydät suuren valikoiman New balance-merkkisiä juoksu & triatlon varusteita. Mitä vielä odotat? Tilaa nyt oma New balance Essentials Stacked Logo Tee vain muutamalla klikkauksella ja nauti liikunnan ilosta! Tutustu nyt runnerinn:n laajaan valikoimaan juoksu & triatlon varusteita.

Ominaisuudet New balance Essentials Stacked Logo Tee

Hihatyypit
Vetoketjun pituus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje