`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

New balance

New balance Essentials Crew

New balance Essentials Crew

  • New balance Essentials Crew
  • New balance Essentials Crew
  • New balance Essentials Crew

New Balance Essentials Crew

Tuotekuvaus New balance Essentials Crew

Pysy viileänä, viihtyisänä ja klassisena naisten Essentials-miehistössä. Leikkaa kevyestä ranskalaisesta froteekankaasta, jossa on rento sovi siluetti, tämä kerros on hienoa jäähdyttää tai juoda ulos kahvinkestäväksi.

Naisten Essentials Crew sisältää klassisia elementtejä, kuten hihansuissa, kauluksessa ja helmassa. Pinottu New Balance -brändi merkitsee rintakehää keskipisteenä häiritsemättä yleistä tunnelmaa.

Ominaisuudet:

Rento istuvuus

Rintakoru ja ranneke

Pinottu logo rinnassa

Kudotut välilehdet

Tekniset tiedot:

Materiaali: 65% puuvillaa ja 35% polyesteria


Täydennä tilauksesi New balance Essentials Crew:lla, jonka löydät Naisten vaatteet kokoelmastamme Neuleet tuotteiden joukosta. Selaa myös muita juoksu & triatlon kategorioita runnerinn:ssa, joka on oma juoksu & triatlonvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Neuleet varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla runnerinn:ssa!

Ominaisuudet New balance Essentials Crew

Sukupuoli
Vetoketjun pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Huppu
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje