up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Nathan

Nathan The Zipster Waist Pack

plus
  • Play videoNathan The Zipster Waist Pack
  • Nathan The Zipster Waist Pack

Nathan The Zipster Waist Pack

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Nathan The Zipster Waist Pack

Olemme lisänneet turvallisia ja säänkestäviä vetoketjuja suosituimpaan harjoituspakin malliin, jossa on nyt neljä taskua, kaksi vetoketjua ja yksi heck turvallisesta juoksusta.

Ominaisuudet:

Kaksi vetoketjullista, säänkestävää taskua (yhteensä neljä taskua)

Erittäin pehmeä venytyshihna sopii mukavasti vyötärön ympärille

Sopii iPhone 8 Plus -puhelimeen


Ostaessasi Nathan The Zipster Waist Pack:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Nathan The Zipster Waist Pack-tuotteeseesi, jonka olet ostanut runnerinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, juoksu & triatlon-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Nathan:n kokoelmaan ja täydentää juoksu & triatlon varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Nathan The Zipster Waist Pack

Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (9)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Hyvä tuote

-

Vyö sopeutuu täydellisesti, ei hankaudu eikä väänny. Et tuskin tunne sitä. Ihanteellinen juoksuun. Mitä olen etsinyt

Nathan vetoketju

-

Minulla on 2 kysymystä Nathan The Zipsteristä: 1. Ovatko vetoketjutaskut todella vedenpitäviä? Tämän tuotteen kommenteissa näen 2 asiakasta valittavan siitä. 2. Onko sivutaskuihin mahdollista sijoittaa yksi 250 ml: n pullo kumpaankin?

asiantuntijamme vastaavat

Hei! Ne kestävät vettä, eli esimerkiksi hienoa sadea, jos hihna upotettaisiin, se ei suojaisi sitä. Se ei sovi 250 ml: n pehmopulloon. Kiitos kysymyksestäsi

Upea tuote

-

Hyvä tuote, hyvä laatu. Pikatoimitus! Ja onneksi sitä ei verotettu Brasilialle.

Minä rakastin sitä

-

Vyö saapui nopeasti, ajoissa. Laadukas materiaali, joka pitää kaikki esineet ravistelematta kilpailun aikana. Koska olen Brasiliassa, tutkin paljon toimenpiteiden suhteen, jotta en erehtyisi vyön koossa. Minulle se paino 60 kg oli täydellinen. Huomio mittauksiin!

Sopii täydellisesti

-

Hyvä istuvuus, kevyt, mukava unohti, ettei se ollut pomppiva

Erittäin hyvä juosta

-

Viimeinkin, minun ei tarvitse ajaa matkapuhelimen kanssa kädessä. Koko on suuri, kaikki matkapuhelimet sopivat hyvin. Sen pitäisi olla vesitiivis, minun täytyy kokeilla sitä. Hyvä joustavuus

Vetoketju

-

Juuri loppunut juoksua 13k vetoketjulla ja todettu seuraavana; 1. ei pomppia 2. pehmeä kosketus 3. hiki liotettu iphone 7+ 4. valitse, koko huolellisesti 5. 2-vetoketju edessä ja takana erittäin hyödyllinen 6. nopea toimitus

Olen kiinnostunut tästä tuotteesta.

-

Haluaisin tietää, saiko yllä mainitun kommentin kirjoittanut Henrique Nathan-vetoketjun, koska pelkään maksaa, enkä saa myöskään.

Rakastin vyötä

-

Ostin Nathan Zipster -vyön käytettäväksi juoksuharjoitteluun keskittyen 21K: iin. Vyö on mukava, hyvin sijoitettu, ei pyöri vartalon päällä juoksun aikana eikä sauma vahingoitu. Sivutaskut pitävät hiiligeelit hyvin (yksikään niistä ei ole pudonnut), ja vetoketjulliset mahtuvat matkapuhelimeen ja avaimeen. Korostan, että se ei ole vedenpitävä, matkapuhelimeni oli hikinen, matkapuhelin on tarpeen laittaa muovipussiin. Rakastin vyötä, toimitusta ja erittäin nopeaa tuontia. Sain sen 25 päivässä maksettuani Brasilian veron postitoimiston verkkosivustolla. Ostan vielä yhden. Se on erittäin kustannuksen arvoinen x hyöty. Suosittelen sitä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up