up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nathan

Nathan Hydration Bladder 2L

plus
  • Play videoNathan Hydration Bladder 2L
  • Nathan Hydration Bladder 2L

Nathan Hydration Bladder 2L

Tuotekuvaus Nathan Hydration Bladder 2L

BPA vapaa nesteytys rakot korkean virtauksen purenta venttiilit ja suuri, helppo täyttö aukot nyt pikavapautuskierrekorkki letkujen kätevään puhdistukseen ja nopeampaa perustettu suosikki Nathan Race Vest.

Pidätkö Nathan Hydration Bladder 2L tuotteesta? Käy juoksu & triatlon verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Laukut ja vatsalaukuttuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki juoksu & triatlontuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Laukut ja vatsalaukut valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Nathan Hydration Bladder 2L

Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up