up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nathan

Nathan Halo Fire Headlight

plus
  • Play videoNathan Halo Fire Headlight
  • Nathan Halo Fire Headlight

Nathan Halo Fire Headlight

Tuotekuvaus Nathan Halo Fire Headlight

Ensimmäinen ajovalaisin, joka on suunniteltu erityisesti juoksijoille, Halo Fire on täynnä ominaisuuksia, jotka tekevät yösi turvallisemmaksi. Tämä kevyt, monipalkki, ladattava ajovalaisin tarjoaa yli 280 lumenin puhdasta, silmän miellyttävää valoa. Kaksi alaspäin suuntautuvaa LED-valoa palavat polkua jalkojesi kohdalla, kun taas voimakas valonheitin loistaa eteenpäin. On viisi valaistusmuotoa alhainen, keskitaso, korkea, sprintti & strobo ja suurin polttoaika ylittää ulos 22 tuntia. Vaihda valoasetuksia koskettamalla Halo Fires RunWave -tekniikkaa, joka ei enää näy painikkeilla! Halo Fire välittää myös läsnäolosi kuljettajille AutoStrobe-laitteen kautta, sillä laitteen anturi reagoi autojen ajovaloihin ja laukaisee turvavalotuksen. Turvallisuuden lisänä mitattuna mukavalla päänauhalla on Nathansin oma BlackLight-materiaali, joka tarjoaa heijastavan osuman, joka tekee sinusta vieläkin näkyvämmän kuljettajille.

Ominaisuudet:

Ladattava ajovalaisin, joka on suunniteltu juoksijoille

288 lumenia 5 valaistusmoodilla

Suorita oikea valo? Spotlightin ja valonheittimen yhdistelmä

RunWave? tekniikka säätää asetuksia koskettamaan vapaasti

Auto Strobe? kommunikoi juoksijoiden läsnäoloa kuljettajille


Oletko kiinnostunut Nathan Halo Fire Headlight:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla runnerinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot Nathan Halo Fire Headlight:sta tuotekuvauksineen yms. Nathan on yksi parhaista juoksu ja triatlonmerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Elektroniikkatuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet Nathan Halo Fire Headlight

Lumenit
Väri
Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up