up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Montane

Montane Ineo Pro Tight

plus
  • Play videoMontane Ineo Pro Tight
  • Montane Ineo Pro Tight

Montane Ineo Pro Tight

Tuotekuvaus Montane Ineo Pro Tight

Ohuen fit läpi sääri Ineo Pro Housut on kehitetty virtaviivaistaa toimintoja muodikas kierre liikuttaessa nopeasti vuoristossa. Käyttämällä korkean suorituskyvyn kangasta Mala Stretch, joka on kulutusta kestävä, tuulta ja vettä hylkivä, INEOS ovat mukavat ihoa vasten. Käyttävät niitä vaellus, backpacking tai vaellus.

Ominaisuudet:

RAKENTAMINEN, kuviointi DESIGN:

Rakennettu Mala Joustava materiaali, joka tarjoaa ilmanvastus, kulutuskestävyys, DWR viimeistely valottaa suihkut ja on sileä sisäpinta ensi ihoa mukavasti

Neljä tapa venyttää yhdistettynä mairitteleva, vartaloa myötäilevä räätälöitävä "toinen iho" fit ja liikkua täysin vapaasti

Top saumat lisää kestävyyttä

Vyötärö ja POCKET kokoonpano:

Pehmeä siirtävä joustava taka vyötärönauha mukavuutta

Sisäinen MONTANE® vyötärö kiristysnyöri

Kaksi matalaa profiilia YKK MONTANE® vetoketjullista etutaskua

Tekniset tiedot:

Paino: 300 g / 11oz

Kangas teknologiat: Mala Stretch


Tällä hetkellä, Montane Ineo Pro Tight tuotetta on saatavilla runnerinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Montane-merkkisiin juoksu ja triatlon tuotteisiin, joita juoksu ja triatlon verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Sukkahousut kokoelman malleilla. runnerinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Naisten vaatteet-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat juoksu ja triatlon-tuotteet.

Ominaisuudet Montane Ineo Pro Tight

Pituus
Väri
Ominaisuudet

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet flecha

clouse menu Sulje
up up